PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

 • Stilling ledig: Blimester.com søker daglig leder

  Blimester.com er en nystartet organisasjon stiftet av 7 landsomfattende bransjeforeninger tilhørende følgende mesterfag: tømrer, murer, rørlegger, anleggsgartner, byggtapetserer, maler, taktekker, ventilasjon- og blikkenslager. Fra høsten 2016 vil blimester.com etter avtale med Mesterbrevn...
 • Unge boligkjøpere mangler kjøpsforståelse

  I et hektisk boligmarkedet går budrundene unna. Særlig unge er lite opptatt av å sjekke boligens tilstand grundig i forbindelse med kjøp, viser en undersøkelse IPSOS MMI har gjennomført for Rørentreprenørene Norge.
 • EU-dom om arbeidstid for mobilt ansatte

  EU-domstolen har tatt stilling til definisjonen av arbeidstid for mobilt ansatte uten fast oppmøtested. Saken er svært konkret begrunnet og har således liten overføringsverdi.
 • - Årets utgave av VA/VVS Møteplass ble bedre en forventet

  Arrangørene av VA/VVS Møteplass, Rørentreprenørene Norge, NRF, og VVP var mer en godt fornøyd med gjennomføringen av den andre utgaven av VA/VVS Møteplass. Flere av foredragsholderne ga VVS-bransjen klar beskjed om hva man bør ta tak i fremover, og ikke bli en bremsekloss i byggenæringen.
 • - 40 prosent er et minstekrav

  Statsbygg krever nå at 40 prosent av arbeidet på byggeplass skal utføres av faglærte, men understreker at dette er ment som et minstekrav.
 • App'en til webSystemet kommer i 2015!

  Snart slipper vi vår nye app til webSystemet for bruk på og mobil.
 • Landet rundt med nye salgsbetingelser og Tek 10s endringer

  Rørentreprenørene Norges Eli Heyerdahl Eide og Tor Backe har besøkt flere lokalavdelinger rundt i landet for å informere om og drøfte rørbransjens forslag til omforente felles salgs- og leveringsbetingelser (FL-VA/VVS 2016) samt de forestående endringer i TEK 10.
 • Fenget pressen med rørleggerkonkurranse

  Master til mester fenget i Ålesund, Stavanger og Mo i Rana, og Rørentreprenørene Norge synes det er gledelig at rørleggerkonkurransen mellom lærlinger og lokalpolitikere har falt i så god jord hos pressen.
 • Kalkulasjonsboka i revidert utgave

  Rørentreprenørenes lærebok "Kalkulasjon og anbudsberegning for rørleggere" er kommet i revidert utgave.
 • Bygningsferien 2016

  BNL og Fellesforbundet er enige om når neste års bygningsferie skal være. Partene er enige om at den anbefalte bygningsferien 2016 legges fra mandag 11. juli til og med fredag 29. juli, altså uke 28,29 og 30.
 • Rørentreprenørene Norge inn i kommunevalgkampen

  Med Rørentreprenørene Norges 10-punkts ønskeliste for rørleggerutdanningen som bakteppe, har rekrutteringskonseptet Master til mester gjestet Ålesund, Stavanger og Mo i Rana de første dagene i september. Tre av våre fremste rørleggerlærlinger har briljert i duell mot ordførerkandidat, f...
 • Rørleggerkamp for rørleggerutdannningen

  Over 100 elever – eller seks klasser – bevitnet Master til mester mellom Mo i Ranas ordfører, Kai Henriksen, og rørleggerlærling Øyvind Birkeli (20) i Rørentreprenørene Norges rørleggerkonkurranse på Polarsirkelen VGS i Mo i Rana.
 • Ordføreren utfordres av Nordnorsk mester

  Ordfører Kai Henriksen bretter opp ermene for å konkurrere mot en av landets fremste rørleggerlærlinger. Onsdag 9. september gjester turnékonseptet ”Fra master til mester” Polarsirkelen VGS i Mo i Rana. Konkurransen skal synliggjøre viktigheten av god praksis i rørleggerutdanningen.
 • Janne og Julie mestret røroppgaven

  Rogalands fylkesordfører Janne Johnsen gjorde en flott innsats mot rørleggerlærling Julie Omland (19) i Rørentreprenørene Norges rørleggerkonkurranse på Jåttå VGS i Stavanger, under historiens andre Master til mester-arrangement 8. september.
 • Master til mester tar turen til Stavanger

  Fylkesordfører i Rogaland, Janne Johnsen, skal konkurrere i rørlegging mot en av distriktets fremste lærlinger, når turnékonseptet ”Fra master til mester” gjester Stavanger tirsdag 8. september. Forrige uke ble tilsvarende arrangement avholdt i Ålesund. Konkurransen skal synliggjøre vi...
 • Vellykket markering av Håndverkets dag

  Onsdag 2. september arrangerte Oslo Håndverks- og industriforening Håndverkets dag. Arrangementet skulle egentlig gått av stabelen i Spikersuppa, men grunnet voldsomme vindkast og nedbør måtte det flyttes innendørs til Håndverkeren i Rosenkrantz gate 7. Engasjerte ungdommer fikk møte rep...
 • Mesterlig fra Merzic i Ålesund

  Det gikk som det måtte gå da Ålesunds varaordfører Geir Stenseth prøvde seg mot lærling Amar Merzic i Rørentreprenørene Norges rørleggerkonkurranse på Dronning Sonjas plass.
 • Nytt merke skal gi flere læreplasser

  Bedrifter som har lærlinger får nå sin egen merkeordning. – Vi vil at bedrifter skal få mulighet til å vise frem at de har lærlinger, og jeg håper det fører til at vi som forbrukere velger å bruke lærebedrifter, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
 • Fra master til mester

  Vi har slått oss sammen med flere kjente lokalpolitikere for å sette rørleggerfaget på agendaen i forkant av årets kommunevalg. Arrangementet "Master til mester" går av stabelen i Ålesund, Stavanger og Mo i Rana i begynnelsen av september. Hensikten er å vise frem kompetansen o...
 • – En hedersmann har gått av

  Rørentreprenørene Norge - Oslo og omegns avdelingsleder Anders Larmerud går over i pensjonisttilværelsen etter 51 år i rørbransjen og 16 år i Rørentreprenørene Norge.
Viser fra 201 til 220 av totalt 340 artikler

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581