PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

 • Siste nytt om SAK

  For snart ett år siden ble det opprettet BNL et ekspertutvalg på oppdrag fra BNL Direktoratet for byggkvalitet (DIBK) for å komme med innspill for å forbedre kompetansekravene for ordningen med Sentral Godkjenning. Utvalget – hvor RørNorge hadde to representanter - leverte sin rapport den ...
 • Gjennomslag i utdanningspolitikken

  Yrkesfag seiler virkelig i medvind for tiden. Fra å nærmest ikke være tema i offentligheten har vi i dag en kunnskapsminister som slår fast at en Mester er like verdifull som en Master. Det skjedde ikke over natten. I oktober 2015 overleverte vi Rørbransjens ønskeliste for fagutdanningen ti...
 • Medlemsfordel: Hjelp til digital markedsføring og medierådgiving

  Rørentreprenørene Norge tilbyr markedsføringstjenester og nettsideutvikling fra Solid media til meget gunstige priser. Solid media hjelper deg som har begrenset budsjett til markedsføring å prioritere og utvikle kampanjer som treffer din målgruppe.
 • Bli Vannskadesikker Rørentreprenør - kurs i nord!

  – ta kurs i kvalitetskontroll og vannskadesikring. Nye kurs er nå satt opp i Bodø, Mo i Rana og Sortland.
 • Tråkker du over streken? - nettkurs i etikk

  Det er mange etiske problemstillinger du kommer opp i som arbeidsgiver og leverandør. Rørentreprenørene Norge tilbyr nå et nettkurs - «over streken? er kurs i etikk» - som hjelper bedriftene å sette etikk på dagsorden, slik at både ledelsen og ansatte kjenner de etiske regler som gjelder.
 • Tobias er Nordnorsk mester 2017

  Etter en lang dag med mange besøkende på Kvaløya vgs. i Tromsø, ble årets Nordnorske mester kåret. Tobias Ellingsen fra Andenes stakk av med seieren.
 • Storfint besøk hos Sig. Halvorsen

  For andre år på rad gjestet Sig. Halvorsen Jonas Gahr Støre for å snakke om lærlingsituasjonen, og utfordringene i Rogalands-regionen.
 • Holtefjell Energi: Løfter kompetansen

  I Holtefjell vil de dyrke frem spesialister på energi. Slik skaffer de seg konkurransefortrinn på veien mot et oljefritt Norge.
 • Fagutdanning i medvind

  SSB anslår at vi vil mangle 90.000 fagarbeidere i 2025. Det representerer en stor samfunnsutfordring og har dreid politikernes fokus mot fagutdanningen i landet. Omtalen av yrkesfag har dermed fått en real oppsving, skriver Tor Backe.
 • Misvisende om boligkostnader

  Den siste månedens debatt om boligprisveksten har i mange tilfeller hatt et underlig utgangspunkt. I Rørentreprenørene Norge synes vi det er en avsporing å trekke byggekostnader inn i diskusjonen, når det er så åpenbart at de galopperende prisene skyldes et boligmarked i ubalanse. Kommen...
 • BNLs innstilling "Kvalifikasjoner for ansvarlige foretak"

  Sommeren 2016 ba DIBK BNL om råd om hvilke krav som bør stilles for foretak som søker sentral godkjenning i fremtiden. Det ble etablert et ekspertutvalg fra byggenæringen som la frem en innstilling til DIBK den 15. november 2016. Fra Rørentreprenørene Norge deltok Kåre Ravndal, Sig. Halvor...
 • Forsvarlige lønnsforhandlinger i bedriftene

  Rørentreprenørene Norge innhenter hvert år lønnsstatistikk fra medlemsbedriftene. - Årets lønnsforhandlinger er moderate, men forsvarlige i følge Rørentreprenørene Norge.
 • Flom av berederskader

  Hver fjerde time forårsaker en varmtvannsbereder vannskader. Rørlegger John Roar Råken vil ha forbud mot beredere i rom uten sluk og får støtte av Are Skaar Nielsen, fagsjef sanitærteknikk i Rørentreprenørene Norge.
 • Avdelings- og opplæringskonferanse til Kiel

  Rørentreprenørene Norges avdelinger og opplæringskontorer var samlet til konferanse på Kielfergen denne uken.
 • Vellykket Entreprenørkonferanse

  Flere av rørbransjens største aktører var i forrige uke samlet til entreprenørkonferanse på Losby gods på Lørenskog.
 • Rosa arbeidsbukser for kreftsaken

  Det er ikke så ofte du ser rørleggere i rosa bukser, men i Skien har du denne måneden kunnet se opptil flere.
 • Velkommen til nye medlemmer

  På styremøtet i september ble seks nye bedrifter godkjent som medlemmer i foreningen. Vi ønsker dem velkommen!
 • Verdens nordligste rørleggerbedrift

  Rørleggerdrift på Svalbard bringer med seg noen helt spesielle utfordringer for Assemblin.
 • Ny Rørapp-versjon lansert!

  Ny og forbedret utgave av Rørapp er nå lansert, og du får halv pris ut året!
 • Historisk bred samling for å vurdere kompetansekrav

  36 deltakere har de siste to dagene vært samlet for å se på kompetansekravene for ordningen med sentral godkjenning. Rørentreprenørene Norge var representert med Oddgeir Tobiassen, direktør kompetanse og utvikling, og Kåre Ravndal fra Sig. Halvorsen AS.
Viser fra 1 til 20 av totalt 93 artikler

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581