PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

 • RørNorge inviterer årets NM-vinner med på felttur

  – RørNorge støtter Plan Norges vannrelaterte hjelpearbeid fordi vi da både kan gi hjelp til dem som trenger det og tydeliggjøre hvor viktig rørleggerarbeidet er, sier administrerende direktør Tor Backe.
 • Klare for fire nye år med Høyre

  Spenningen før Stortingsvalget 2017 har vært til å ta og føle på, og meningsmålingene har spriket i alle retninger. Intet var sikkert før valgnatten var over og stemmene talt. Nå vet vi at det er duket for fire nye blå år med Erna Solberg i spissen.
 • Nei – det er ingen snarvei til mesterbrev

  Mange av Rørentreprenørene Norges medlemmer har blitt kontaktet av en aktør i konsulentbransjen som tilbyr hjelp til søknad om mesterbrev på bakgrunn av realkompetanse. Dette er i virkeligheten svært urealistisk for de fleste.
 • Ringte advokaten uten at det kostet ekstra

  Har du noen ganger tenkt at det kunne vært lurt å forhørt deg med en advokat for å finne ut hvor sterkt bedriften din står mot krav fra f.eks hovedleverandøren? Øyvind Syvertsen (Holtefjell VVS) har advokatforsikring gjennom Rørentreprenørene Norge og kunne dermed gjøre nettopp det. Ute...
 • Rørlegger-NM 2017

  Rørentreprenørene Norge er stolte av å presentere fem av de beste rørleggerlærlingene Norge har å by på - og gi dem en skikkelig utfordring i rørlegger-NM 2017!
 • Bildebank til deg!

  At bilder selger, er det ingen tvil om. Derfor har vi laget en bildebank med profesjonelle fotografier til fri markedsføringsbruk av våre medlemmer.
 • Dette må du vite om akkordtariffendringene

  Den tekniske revisjonen av akkordtariffen er ferdig, og den nyeste utgaven kan du laste ned på våre lukkede sider.
 • Vann i bevegelse gir muligheter

  "Grønn varme i grønne områder" var temaet for årets seminar på Arendalsuka for «varmebransjen». For Rørentreprenørene Norge handlet det om å finne måter å kommunisere med politikere og beslutningstakere at vår kompetanse gir uendelige muligheter i fremtidens bygg – kort s...
 • Rørentreprenørene Norge og Plan i nytt samarbeid

  – RørNorge støtter Plan Norges vannrelaterte hjelpearbeid fordi vi da både kan gi hjelp til dem som trenger det og tydeliggjøre hvor viktig rørleggerarbeidet er, sier administrerende direktør Tor Backe.
 • Bygg Reis deg

  Årets Bygg Reis deg går av stabelen 18.-21. oktober. RørNorge har som vanlig stor stand der det arrangeres NM i rørleggerfaget. Les mer om kandidatene og få gratis inngang..
 • Hvorfor er Rørentreprenørene Norge involvert i godkjenning av utenlandske svennebrev?

  Vi mener bransjen er tjent med at fakta om utenlandsk fagutdanning kommer frem, i stedet for at synsing skal ligge til grunn for vurdering av folks kompetanse.
 • Dette bør du vite om TEK 17

  Ny TEK 17 er vedtatt, og dette er det du trenger å vite forskriften og overgangsordninger.
 • Vi faser ut våre fasttelefoner

  Vi faser ut våre fasttelefoner og vil dermed kun være tilgjengelige via mobil fra 1. juli 2017.
 • Gjensidige med liste over Vannskadesikre Rørentreprenører

  Sammen med Gjensidige forsikring har Rørentreprenørene Norge utviklet kurset Vannskadesikker Rørentreprenør. Det har blitt holdt kurs over hele landet det siste året. Nå får Gjensidiges leverandører tilsendt liste over de rørentreprenørene som har gjennomført kurset, med oppfordring om...
 • Takket av med kunst og stående applaus

  Etter 11 lojale år i styret, de siste seks som formann ble avtroppende formann Stein Ove Bjelland hyllet under festmiddagen på årets generalforsamling.
 • Se bilder fra årets generalforsamling

  Årets konferanse kunne by på et variert program. I tillegg til selve generalforsamlingen hadde deltagerne muligheten til å være med på en rekke sosiale aktiviteter. Se bildene her!
 • Siste nytt om SAK

  For snart ett år siden ble det opprettet BNL et ekspertutvalg på oppdrag fra BNL Direktoratet for byggkvalitet (DIBK) for å komme med innspill for å forbedre kompetansekravene for ordningen med Sentral Godkjenning. Utvalget – hvor RørNorge hadde to representanter - leverte sin rapport den ...
 • Gjennomslag i utdanningspolitikken

  Yrkesfag seiler virkelig i medvind for tiden. Fra å nærmest ikke være tema i offentligheten har vi i dag en kunnskapsminister som slår fast at en Mester er like verdifull som en Master. Det skjedde ikke over natten. I oktober 2015 overleverte vi Rørbransjens ønskeliste for fagutdanningen ti...
 • Medlemsfordel: Hjelp til digital markedsføring og medierådgiving

  Rørentreprenørene Norge tilbyr markedsføringstjenester og nettsideutvikling fra Solid media til meget gunstige priser. Solid media hjelper deg som har begrenset budsjett til markedsføring å prioritere og utvikle kampanjer som treffer din målgruppe.
 • Bli Vannskadesikker Rørentreprenør - kurs i nord!

  – ta kurs i kvalitetskontroll og vannskadesikring. Nye kurs er nå satt opp i Bodø, Mo i Rana og Sortland.
Viser fra 1 til 20 av totalt 109 artikler

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581