PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

bildebankbilde
Dette er ett av bildene du kan benytte deg av.

Bildebank til deg!

At bilder selger, er det ingen tvil om. Derfor har vi laget en bildebank med profesjonelle fotografier til fri markedsføringsbruk av våre medlemmer.

Ved å bruke gode fotografier eller illustrasjoner kan man løfte kvaliteten og salgbarheten ved en annonse til nye høyder og et godt visuelt uttrykk kan være avgjørende for at man blir lagt merke til. Vi vet at profesjonelle bilder er kostbare, og tilbyr derfor bilder til fri bruk for å gjøre annonseringsterskelen litt lavere.

I RørNorges bildebank kan du velge blant flere profesjonelle bilder tatt av den dyktige og anerkjente fotografen Ilja Hendel. Det eneste vi ber om er at du lar emblemet vårt forbli på bildet, og at du setter det inn et annet sted om det beskjæres bort.

Bildene som ligger i "banken" egner seg bare til nettbruk. Hvis du trenger filer til trykk, sender vi deg gjerne disse ved henvendelse.

Her finner du bildene!

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler