PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

 • Rørbransjens beste lærebedrift?

  NHOs fagopplæringspris deles ut hvert andre år til en lærebedrift som har utmerket seg innenfor sin bransje. Med tanke på hvor mange dyktige lærebedrifter og instruktører det finnes blant Rørentreprenørene Norges medlemsbedrifter, synes vi det er på tide at rørbransjen markerer seg i denne sammen...
 • FDV for mindre bygg - dette bør du levere

  Rørentreprenørene Norge har den senere tid fått forespørsel fra utbyggere om hva de bør be om av enkel FDV- og sluttdokumentasjon fra rørleggerbedrifter i forbindelse med rørinstallasjoner i bygg. Vår anbefaling til innhold følger vår DDV i webSystemet og er etter vårt syn godt egnet til bolig o...
 • Hvilke regler og forskrifter gjelder ved reparasjoner på røranlegg?

  Rørentreprenørene Norge har mottatt spørsmål om hvilke regler og forskrifter som gjelder ved reparasjon av gamle kobberrør. Når (om i det hele tatt) vil dette utløse krav til omlegging til rør i rør? Her er vårt svar.
 • Endring i FL-VVS - ny timesats for rørlegger

  FL-VVS er revidert og en av de viktigste endringene vi har fått på plass gjelder punkt 13.2. Den nye timesatsen for rørlegger vil fra1. januar 2018 være kr 682.- per time. Denne satsen danner utgangspunkt for timepris for lærling/hjelper som vil være 75 % av nevnte beløp.
 • Gjør energi- og miljøstudiet bedre

  Innspill og råd fra Rørentreprenørene Norge skal bidra til å gjøre høgskolestudiene i energi og miljø enda bedre. – Viktig, sier instituttleder Vitalis Pavlovas.
 • Julekampanje: nettkurs til nedsatt pris

  Via Rørentreprenørene Norges nettskole tilbys nå kampanjepris på kursene "Arbeid i høyden" og "Sikker bruk av kjemikalier". Kampanjen varer ut 2017.
 • Oppfordrer til å bruke SSB-indeksen

  – Bruk indeksen! oppfordrer Geir Thollefsen. Styret i Rørentreprenørene Norge har nylig vedtatt at man fortsatt skal utgi en egen indeks for varme- og sanitæranlegg i kontor- og næringsbygg.
 • Endring må til, vi gir oss ikke!

  Går til kamp mot nullkrav: Tor Backe er helt enig med sin styreleder Torkild Korsnes når han uttaler at innføring av nullkrav til ansatte fagarbeidere ved søknad om sentral godkjenning, er å sette hele byggebransjen i revers.
 • Takk!

  Årets NM er i havn - mye takket være gode bransjerelasjoner. Vi ønsker å rette en stor takk til alle som har bidratt med kloke hoder, drevne hender, rene kroner og kostbart materiell.
 • Foreldre er mer positive til yrkesfag

  I en undersøkelse utført av Norstat for Rørentreprenørene Norge i august, kommer det frem at 8 av 10 foreldre med barn under 20 år er positive eller svært positive til at egne barn velger en yrkesfaglig retning (79%). Det lover godt for yrkesfagenes omdømme. Vi delte undersøkelsesresultatene med ...
 • Du er pålagt å opplyse kundene dine om at du er tilknyttet håndverkerklagenemnda - slik gjør du det

  Håndverkerklagenemnda er godkjent 22.9.2017 av Det kongelige barne- og likestillingsdepartement etter lov om godkjenning av av klageorganer for forbrukersaker. Det nye lovverket trådte i kraft 1.7.2016 og med det fulgte krav til virksomheter om at de må opplyse sine kunder om hvor de kan henvende...
 • Fjernvarme for varmerørleggere

  Bli med på forseminar for varmerørleggere på Fjernvarmedagene 17. oktober! Tema er rørleggerens møte med fjernvarmen - hva skal til for å få et vannbårent anlegg med fjernvarme til å fungere best mulig? Hvilke muligheter gir et fjernvarmeanlegg for rørleggeren? Og hvilke forventninger har marked...
 • Kronprins Haakon besøker Rørentreprenørene Norge

  Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen besøker Bygg Reis Deg, på Norges Varemesse i Lillestrøm onsdag 18. oktober 2017. Vi er så heldige å få besøk på vår stand, hvor Kronprinsen vil få anledning til å møte våre flotte svennebrev-kandidater og få et lite innblikk i hva rørleggerfaget har å by på.
 • RørNorge inviterer årets NM-vinner med på felttur

  – RørNorge støtter Plan Norges vannrelaterte hjelpearbeid fordi vi da både kan gi hjelp til dem som trenger det og tydeliggjøre hvor viktig rørleggerarbeidet er, sier administrerende direktør Tor Backe.
 • Klare for fire nye år med Høyre

  Spenningen før Stortingsvalget 2017 har vært til å ta og føle på, og meningsmålingene har spriket i alle retninger. Intet var sikkert før valgnatten var over og stemmene talt. Nå vet vi at det er duket for fire nye blå år med Erna Solberg i spissen.
 • Nei – det er ingen snarvei til mesterbrev

  Mange av Rørentreprenørene Norges medlemmer har blitt kontaktet av en aktør i konsulentbransjen som tilbyr hjelp til søknad om mesterbrev på bakgrunn av realkompetanse. Dette er i virkeligheten svært urealistisk for de fleste.
 • Ringte advokaten uten at det kostet ekstra

  Har du noen ganger tenkt at det kunne vært lurt å forhørt deg med en advokat for å finne ut hvor sterkt bedriften din står mot krav fra f.eks hovedleverandøren? Øyvind Syvertsen (Holtefjell VVS) har advokatforsikring gjennom Rørentreprenørene Norge og kunne dermed gjøre nettopp det. Uten å betale...
 • Rørlegger-NM 2017

  Rørentreprenørene Norge er stolte av å presentere fem av de beste rørleggerlærlingene Norge har å by på - og gi dem en skikkelig utfordring i rørlegger-NM 2017!
 • Bildebank til deg!

  At bilder selger, er det ingen tvil om. Derfor har vi laget en bildebank med profesjonelle fotografier til fri markedsføringsbruk av våre medlemmer.
 • Dette må du vite om akkordtariffendringene

  Den tekniske revisjonen av akkordtariffen er ferdig, og den nyeste utgaven kan du laste ned på våre lukkede sider.
Viser fra 1 til 20 av totalt 122 artikler

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581