PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

 • Raskere webSystem i ny drakt

  – Layouten i webSystemet er oppdatert til Rørentreprenørene Norges profil, og blitt gjort mer oversiktlig og brukervennlig, sier direktør for kompetanse og utvikling i Rørentreprenørene Norge, Oddgeir Tobiassen.
 • Fagskolen Tinius Olsen (FTO) og Høgskolen i Buskerud og Vestfold (HBV) under samme tak

  Rørentreprenørene Norge deltok på den storslagne åpningen av studieåret i et splitter nytt Campus Kongsberg, "midt i det teknologiske smørøyet i Norge".
 • Foreslår endringer i regelverket for bilbeskatning

  Skattedirektoratet foreslår en mer hensynsfull skattlegging av privat bruk av yrkesbil. Definisjonen av hvilke yrkesbiler som kan undergis en enklere beskatning gjøres klarere enn dagens regler.
 • Måleverktøy for prestasjonsmåling i byggenæringens produktivitet

  Rørentreprenørene Norges Entreprenørutvalg fikk en orientering om BNLs måleprosjekt på sitt møte 12. august 2015.
 • Samspillkontrakt

  Standard Norge utarbeider forslag til standardkontrakt med blant andre Rørentreprenørene Norge.
 • Nye salgs- og leveringsvilkår

  Rørentreprenørene Norges Entreprenørutvalg gikk gjennom og godkjente det omforente forslaget til ny FL-VA/VVS 2016 (bransjens felles salgs- og leveringsvilkår) 12. august 2015.
 • Fra master til mester

  Vi har slått oss sammen med flere kjente lokalpolitikere for å sette rørleggerfaget på agendaen i forkant av årets kommunevalg. Arrangementet "Master til mester" går av stabelen i Ålesund, Stavanger og Mo i Rana i begynnelsen av september. Hensikten er å vise frem kompetansen og bredde...
 • Jif Rørfrisk straks klar for butikkene

  Som vi tidligere har fortalt, fikk vi for en stund siden en spennende invitasjon fra Lilleborg: ville vi være med å vurdere og markedsføre et nytt produkt for vedlikehold av rør i hjemmet? Resultatet heter Jif Rørfrisk, og vil være å finne i butikken fra uke 38. Produktet er ikke en konkurrent ti...
 • Tiden er moden for tettere kontakt med rådgiversiden

  Rørentreprenørene Norges Entreprenørutvalg tok i mars 2015 grep for å få tettere kontakt mellom Rørentreprenørene Norge og rådgiversiden.
 • Kommunikasjonsarbeid i 2015

  Årets første 6 måneder har naturlig nok vært preget av oppgaver knyttet til navneendringen. Vi har blant annet hatt fokus på oppbygging og drift av nye nettsider, etablering av elektronisk nyhetsbrev, utarbeidelse av oppdatert informasjonsmateriell og en rekke profilartikler. I tillegg har etable...
 • Rørentreprenørene inntar vaskerommet

  Denne våren fikk Rørentreprenørene Norge en spennende invitasjon fra Lilleborg: ville vi være med å vurdere og markedsføre et nytt produkt for vedlikehold av rør i hjemmet? Resultatet har fått navnet Jif Rørfrisk og vil være å finne i dagligvarehyllene fra september - prydet med vår nye logo.
 • Samarbeidsmøte om RS'Kalk/Cordel

  Rørentreprenørene Norge tok initiativ til et felles samarbeidsmøte mellom grossister, rørentreprenører og Systemkonsult AS for å diskutere utfordringer- og hvordan man på best mulig måte kan overføre data mellom de ulike leddene i bransjen.
 • Rørentreprenørene Norge ønsker eget Vg2 Rørfag

  – Vi i rørleggerfamilien ønsker et eget Vg2 for rørfag, fordi vi føler at vi ikke får nok timer til å ha en fornuftig opplæring med KEM slik det er nå, sier fagsjef for sanitærteknikk i Rørentreprenørene Norge, Are Skaar Nielsen.
 • Sletter 200 000,- i dagmulkt etter møte med Rørentreprenørene

  Stavanger kommune dropper sitt krav om dagmulkt fra en av våre medlemsbedrifter, etter at Rørentreprenørene Norge, medlemsbedriften og kommunen holdt møte om saken.
 • Endring av plan- og bygningsloven

  Regjeringen har etter press fra ESA måttet akseptere at den lokale ansvarsretten opphører for søknadspliktige arbeider etter 1. januar 2016. Det betyr at man fra da av bare trenger å sende inn en erklæring om at man har rett kompetanse innenfor hvert prosjekt.
 • Investerer i Boligmappa

  Dokumentasjonsverktøyet Boligmappa har gjort stor suksess siden lansering i 2013, og Rørentreprenørene Norge kjøper nå flere aksjer i bedriften.
 • Avdelingslederne i takt

  Under vårens avdelingslederkonferanse fra 23-24 april lå hovedfokuset på de fremtidige endringene i Rørentreprenørene Norges avdelingsstruktur.
 • Over 150 påmeldt til Generalforsamling

  Årets Generalforsamling blir den første i regi av Rørentreprenørene Norge, og vi ser med glede at 158 har meldt seg på.
 • Revisjon av FL-VVS 2001

  Rørentreprenørene Norges Entreprenørutvalg nedsatte en revisjonskomité på vårparten 2013 som skulle se nærmere på en oppdatering av FL-VVS 2001 (bransjens felles salgs- og leveringsvilkår), som har stått uendret i nesten 15 år.
 • NRK forsvarer omstridt oppussing av bad

  Forbrukerinspektørene (FBI) på NRK sendte 18. mars et program om selvbygging av bad som falt i dårlig jord hos store deler av norsk rørbransje. Vi har vært i dialog med FBI for å oppklare saken, med håp om å få tydeliggjort overfor seerne at baderomsoppussing er så mye mer enn et enkelt kosmetisk...
Viser fra 101 til 120 av totalt 127 artikler

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler