PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

 • Tiden er moden for tettere kontakt med rådgiversiden

  Rørentreprenørene Norges Entreprenørutvalg tok i mars 2015 grep for å få tettere kontakt mellom Rørentreprenørene Norge og rådgiversiden.
 • Kommunikasjonsarbeid i 2015

  Årets første 6 måneder har naturlig nok vært preget av oppgaver knyttet til navneendringen. Vi har blant annet hatt fokus på oppbygging og drift av nye nettsider, etablering av elektronisk nyhetsbrev, utarbeidelse av oppdatert informasjonsmateriell og en rekke profilartikler. I tillegg har etable...
 • Rørentreprenørene inntar vaskerommet

  Denne våren fikk Rørentreprenørene Norge en spennende invitasjon fra Lilleborg: ville vi være med å vurdere og markedsføre et nytt produkt for vedlikehold av rør i hjemmet? Resultatet har fått navnet Jif Rørfrisk og vil være å finne i dagligvarehyllene fra september - prydet med vår nye logo.
 • Samarbeidsmøte om RS'Kalk/Cordel

  Rørentreprenørene Norge tok initiativ til et felles samarbeidsmøte mellom grossister, rørentreprenører og Systemkonsult AS for å diskutere utfordringer- og hvordan man på best mulig måte kan overføre data mellom de ulike leddene i bransjen.
 • Rørentreprenørene Norge ønsker eget Vg2 Rørfag

  – Vi i rørleggerfamilien ønsker et eget Vg2 for rørfag, fordi vi føler at vi ikke får nok timer til å ha en fornuftig opplæring med KEM slik det er nå, sier fagsjef for sanitærteknikk i Rørentreprenørene Norge, Are Skaar Nielsen.
 • Sletter 200 000,- i dagmulkt etter møte med Rørentreprenørene

  Stavanger kommune dropper sitt krav om dagmulkt fra en av våre medlemsbedrifter, etter at Rørentreprenørene Norge, medlemsbedriften og kommunen holdt møte om saken.
 • Endring av plan- og bygningsloven

  Regjeringen har etter press fra ESA måttet akseptere at den lokale ansvarsretten opphører for søknadspliktige arbeider etter 1. januar 2016. Det betyr at man fra da av bare trenger å sende inn en erklæring om at man har rett kompetanse innenfor hvert prosjekt.
 • Investerer i Boligmappa

  Dokumentasjonsverktøyet Boligmappa har gjort stor suksess siden lansering i 2013, og Rørentreprenørene Norge kjøper nå flere aksjer i bedriften.
 • Avdelingslederne i takt

  Under vårens avdelingslederkonferanse fra 23-24 april lå hovedfokuset på de fremtidige endringene i Rørentreprenørene Norges avdelingsstruktur.
 • Over 150 påmeldt til Generalforsamling

  Årets Generalforsamling blir den første i regi av Rørentreprenørene Norge, og vi ser med glede at 158 har meldt seg på.
 • Revisjon av FL-VVS 2001

  Rørentreprenørene Norges Entreprenørutvalg nedsatte en revisjonskomité på vårparten 2013 som skulle se nærmere på en oppdatering av FL-VVS 2001 (bransjens felles salgs- og leveringsvilkår), som har stått uendret i nesten 15 år.
 • NRK forsvarer omstridt oppussing av bad

  Forbrukerinspektørene (FBI) på NRK sendte 18. mars et program om selvbygging av bad som falt i dårlig jord hos store deler av norsk rørbransje. Vi har vært i dialog med FBI for å oppklare saken, med håp om å få tydeliggjort overfor seerne at baderomsoppussing er så mye mer enn et enkelt kosmetisk...
 • Løser tvister med Klagenemnda

  Etter ett år og tre måneder i drift, har den første rørleggersaken vært oppe i Håndverkerklagenemnda.
 • – Vi må tilpasse oss TEK-endringene

  De foreslåtte endringene i Energireglene i TEK 10 har skapt stort engasjement og vil ha konsekvenser for rørbransjen. Alle som er engasjert og har en mening om høringsutkastet har fått muligheten til å si sin mening ved Rørentreprenørene Norges workshops/møter rundt om i avdelingene.
 • PC-tilbud for våre medlemmer

  Rørentreprenørene Norge kan i samarbeid med Databro tilby gode priser på alle Hewlett Packard-produkter.
 • Samarbeid med Mitt anbud

  I januar fortalte vi at Rørentreprenørene Norge har inngått samarbeid med Mitt anbud. I ettertid har det kommet en del reaksjoner fra medlemmer som er skeptiske til at organisasjonen inngår avtaler med en aktør som tidvis har formidlet tvilsom kompetanse. Vi har forståelse for reaksjonene, og øns...
 • Rørentreprenørene Norge mener

  Dette nye, faste innslaget på nettsidene er ment som en plattform hvor organisasjonen kan synliggjøre sin mening om dagsaktuelle temaer. Her finner dere den aller første: "Forslag til nye energiregler – to skritt tilbake?"
 • Nytt på nett

  Moderniserte nettsider betyr også modernisert struktur. Vi har videreført alt innhold fra gamle nrl.no, men artiklene er organisert litt annerledes. I tillegg til at utseendet er totalt forvandlet, har vi lagt oss i selen for å gjøre nettsidene adskillig mer brukervennlige med intuitiv meny og e...
 • En ny æra

  Pressemelding sendt 02.03.15: Norske Rørleggerbedrifters Landsforening – VVS har etter 100 år skiftet navn til Rørentreprenørene Norge. Navneskiftet er en del av et større moderniseringsprosjekt hvor en fersk bransjeanalyse ligger til grunn for de kommende års strategi.
Viser fra 121 til 139 av totalt 139 artikler

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler