PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

 • Rosa arbeidsbukser for kreftsaken

  Det er ikke så ofte du ser rørleggere i rosa bukser, men i Skien har du denne måneden kunnet se opptil flere.
 • Velkommen til nye medlemmer

  På styremøtet i september ble seks nye bedrifter godkjent som medlemmer i foreningen. Vi ønsker dem velkommen!
 • Verdens nordligste rørleggerbedrift

  Rørleggerdrift på Svalbard bringer med seg noen helt spesielle utfordringer for Assemblin.
 • Ny Rørapp-versjon lansert!

  Ny og forbedret utgave av Rørapp er nå lansert, og du får halv pris ut året!
 • Historisk bred samling for å vurdere kompetansekrav

  36 deltakere har de siste to dagene vært samlet for å se på kompetansekravene for ordningen med sentral godkjenning. Rørentreprenørene Norge var representert med Oddgeir Tobiassen, direktør kompetanse og utvikling, og Kåre Ravndal fra Sig. Halvorsen AS.
 • Lokale styreledere på samling i Oslo

  Som et ledd i å løfte frem den viktige jobben som gjøres i de lokale styrene, inviterte Rørentreprenørene Norge til samling for lokale styreledere. Her fikk styreledere fra hele landet mulighet til å dele erfaringer.
 • Faglig råd for Energi og miljø på besøk i Kristiansand

  Det nystartede initiativet Faglig råd for energi og miljø har denne uken hatt møte i Kristiansand med faglige diskusjoner, omvisning på prosjektet Q42 og møte med Agder Energi.
 • Starter kvinnenettverk for rørbransjen

  Rørentreprenørene Norge tar initiativ til et eget kvinnenettverk for å synliggjøre jentene i rørbransjen og bedre rekrutteringen.
 • Sentrale bidragsytere til FL-VA/VVS 2016

  Arbeidet med FL-VA/VVS 2016 ble endelig ferdigstilt tidligere denne måneden. To representanter fra våre medlemsbedrifter har vært sentrale i forhandlingene for Rørentreprenørene Norge.
 • Krever flere tiltak mot arbeidsmiljøkriminalitet

  Arbeidsmiljøkriminaliteten i forbrukermarkedet bekymrer RørNorge-sjefen mer enn situasjonen i proffmarkedet. Bransjen ønsker fart på nødvendige tiltak.
 • Stor oppslutning på medlemsmøter

  Direktør for kompetanse og utvikling i Rørentreprenørene Norge Oddgeir Tobiassen og Administrerende Direktør Tor Backe, var svært fornøyd med oppmøtet på medlemsmøtene som ble avholdt i Romerike 15. juni og i Ålesund 20. juni.
 • Endelig i mål med FL-VA/VVS 2016

  Etter halvannet år med intense og konstruktive drøftelser, kom forhandlingsdelegasjonene fra de tre foreningene VVP, NRF og Rørentreprenørene Norge onsdag 8. juni 2016 endelig frem til en ny avtale om bransjens felles salgs- og leveringsvilkår, FL- VA/VVS 2016.
 • Trenering fra statsrådens side

  Statsråd Jan Tore Sanner sender Stortingets vedtak om å skjerpe energikravene i byggteknisk forskrift ut på høring. Det får Rørentreprenørene Norge til å reagere kraftig.
 • Vi trenger deres hjelp!

  I forbindelse med arbeidet som gjøres med SAK-forskriften, sendte vi 24. mai ut en spørreundersøkelse til alle medlemsbedriftene våre. For å få vist konsekvensene av de foreslåtte endringene, er det viktig at så mange som mulig svarer på denne.
 • Medlemstilbud på ny nettside

  En god og informativ nettside kan være et nyttig markedsføringsverktøy for mange bedrifter. Som medlem i Rørentreprenørene Norge får du gode priser på utvikling og vedlikehold av nettside gjennom vår samarbeidspartner Idium.
 • Medieåret 2015

  Om du ikke har fått det med deg allerede - JA! vi har vært godt synlige for både bransje og forbrukere gjennom mediene i 2015.
 • Jeg er medlem!

  Vis at du er medlem hos oss – bruk emblemet på bilen, på nettsiden, i epostsignaturen og ellers hvor det er godt synlig for dine kunder og resten av bransjen.
 • Medlemmene våre markeres på Mitt Anbud og Finn

  Det foregår en digital transformasjon i forbrukeratferd. En tydelig trend er at forbrukerne endrer sine vaner når det gjelder måten de skaffer seg håndverkere på. Da må selvsagt henge med for å følge utviklingen!
 • Tørre Fakta

  Nordmenn er konstant i oppussingsmodus. Ifølge tall fra Prognosesenteret renoverte og pusset vi opp for 66 milliarder kroner i 2014, og det er ingen grunn til å tro at pussestøvet skal legge seg de nærmeste årene.
 • Rørlegger-NM 2015

  Fem av landets dyktigste rørleggerkandidater har fullført svenneprøven sin og konkurrert om NM-tittelen side om side under Bygg Reis Deg i Lillestrøm. Nivået var skyhøyt hos alle, men Markus Lie fra Fetsund var den suverene vinneren av rørlegger-NM 2015.
Viser fra 61 til 80 av totalt 138 artikler

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler