PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

 • Endelig i mål med FL-VA/VVS 2016

  Etter halvannet år med intense og konstruktive drøftelser, kom forhandlingsdelegasjonene fra de tre foreningene VVP, NRF og Rørentreprenørene Norge onsdag 8. juni 2016 endelig frem til en ny avtale om bransjens felles salgs- og leveringsvilkår, FL- VA/VVS 2016.
 • Trenering fra statsrådens side

  Statsråd Jan Tore Sanner sender Stortingets vedtak om å skjerpe energikravene i byggteknisk forskrift ut på høring. Det får Rørentreprenørene Norge til å reagere kraftig.
 • Vi trenger deres hjelp!

  I forbindelse med arbeidet som gjøres med SAK-forskriften, sendte vi 24. mai ut en spørreundersøkelse til alle medlemsbedriftene våre. For å få vist konsekvensene av de foreslåtte endringene, er det viktig at så mange som mulig svarer på denne.
 • Medlemstilbud på ny nettside

  En god og informativ nettside kan være et nyttig markedsføringsverktøy for mange bedrifter. Som medlem i Rørentreprenørene Norge får du gode priser på utvikling og vedlikehold av nettside gjennom vår samarbeidspartner Idium.
 • Medieåret 2015

  Om du ikke har fått det med deg allerede - JA! vi har vært godt synlige for både bransje og forbrukere gjennom mediene i 2015.
 • Jeg er medlem!

  Vis at du er medlem hos oss – bruk emblemet på bilen, på nettsiden, i epostsignaturen og ellers hvor det er godt synlig for dine kunder og resten av bransjen.
 • Medlemmene våre markeres på Mitt Anbud og Finn

  Det foregår en digital transformasjon i forbrukeratferd. En tydelig trend er at forbrukerne endrer sine vaner når det gjelder måten de skaffer seg håndverkere på. Da må selvsagt henge med for å følge utviklingen!
 • Tørre Fakta

  Nordmenn er konstant i oppussingsmodus. Ifølge tall fra Prognosesenteret renoverte og pusset vi opp for 66 milliarder kroner i 2014, og det er ingen grunn til å tro at pussestøvet skal legge seg de nærmeste årene.
 • Rørlegger-NM 2015

  Fem av landets dyktigste rørleggerkandidater har fullført svenneprøven sin og konkurrert om NM-tittelen side om side under Bygg Reis Deg i Lillestrøm. Nivået var skyhøyt hos alle, men Markus Lie fra Fetsund var den suverene vinneren av rørlegger-NM 2015.
 • Unge boligkjøpere mangler kjøpsforståelse

  I et hektisk boligmarkedet går budrundene unna. Særlig unge er lite opptatt av å sjekke boligens tilstand grundig i forbindelse med kjøp, viser en undersøkelse IPSOS MMI har gjennomført for Rørentreprenørene Norge.
 • Master til mester

  Med Rørentreprenørene Norges 10-punkts ønskeliste for rørleggerutdanningen som bakteppe, gjestet rekrutteringskonseptet Master til mester Ålesund, Stavanger og Mo i Rana de første dagene i september. Tre av våre fremste rørleggerlærlinger briljerte i duell mot profilerte lokalpolitikere. Hensikte...
 • Ny forsikringspartner

  Rørentreprenørene Norge har sagt opp avtalen med If forsikring, og gått inn på ny avtale med Gjensidige forsikring.
 • TEK-endringene

  Prosessen rundt endringene i teknisk forskrift har satt mange sinner i kok, kanskje spesielt i rørbransjen, ettersom mye av vårt marked var i ferd med å bli dyttet ut i den kalde natta til fordel for elektrikernes panelovner.
 • Nytt tilskudd til kommunikasjonsavdelingen

  Anette Ramstad er kommunikasjonsrådgiver hos Rørentreprenørene fra januar til oktober 2016, da kommunikasjonssjef Tirill I. Hansen er i fødselspermisjon.
 • Dette betyr TEK-endringene for rørbransjen

  1. januar 2016 trådde de nye energireglene i teknisk forskrift i kraft. Her forklares endringene som er relevante for rørbransjen – sett i perspektiv at vi vil beholde eneretten på vannbårne varmeanlegg.
 • Overraskende praksisendring

  Fra 1. januar 2016 må alle firmaer som søker fornyelse inneha nødvendig formalkompetanse for å opprettholde godkjenning i tidligere tiltaksklasser.
 • Slik må vi endre oss for å henge med TEK-endringene

  I følge Direktoratet for byggkvalitet (DiBk) tilfredstiller både vannbåren og luftbåren varme kravene til energifleksible varmesystemer. Det betyr at vi ikke lenger får «hjelp» fra lovverket til å selge inn vannbåren varme.
 • God respons på Help

  Rørentreprenørenes kjempeavtale med Help forsikring har slått an blant våre medlemmer.
 • Fristet 6 000 med rørfaget

  Rørentreprenørene Norge jobber kontinuerlig for å rekruttere flere unge inn i rørfaget. Derfor stilte vi selvsagt opp for de 6 000 publikummerne som møtte opp i Lillestrøm under Utdanningstorget desember 2015.
 • Enklere å være seriøs i byggebransjen – sentral godkjenning utvides

  Fra nyttår blir det enklere å velge seriøse leverandører i byggenæringen. Ordningen med sentral godkjenning utvides slik at bedriftene ikke bare skal være faglig kvalifisert, men må også dokumentere at de driver lovlig, sier kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner i en pressemelding 7...
Viser fra 61 til 80 av totalt 127 artikler

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler