PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

 • Tørre Fakta

  Nordmenn er konstant i oppussingsmodus. Ifølge tall fra Prognosesenteret renoverte og pusset vi opp for 66 milliarder kroner i 2014, og det er ingen grunn til å tro at pussestøvet skal legge seg de nærmeste årene.
 • Rørlegger-NM 2015

  Fem av landets dyktigste rørleggerkandidater har fullført svenneprøven sin og konkurrert om NM-tittelen side om side under Bygg Reis Deg i Lillestrøm. Nivået var skyhøyt hos alle, men Markus Lie fra Fetsund var den suverene vinneren av rørlegger-NM 2015.
 • Unge boligkjøpere mangler kjøpsforståelse

  I et hektisk boligmarkedet går budrundene unna. Særlig unge er lite opptatt av å sjekke boligens tilstand grundig i forbindelse med kjøp, viser en undersøkelse IPSOS MMI har gjennomført for Rørentreprenørene Norge.
 • Master til mester

  Med Rørentreprenørene Norges 10-punkts ønskeliste for rørleggerutdanningen som bakteppe, gjestet rekrutteringskonseptet Master til mester Ålesund, Stavanger og Mo i Rana de første dagene i september. Tre av våre fremste rørleggerlærlinger briljerte i duell mot profilerte lokalpolitikere. Hensikte...
 • Ny forsikringspartner

  Rørentreprenørene Norge har sagt opp avtalen med If forsikring, og gått inn på ny avtale med Gjensidige forsikring.
 • TEK-endringene

  Prosessen rundt endringene i teknisk forskrift har satt mange sinner i kok, kanskje spesielt i rørbransjen, ettersom mye av vårt marked var i ferd med å bli dyttet ut i den kalde natta til fordel for elektrikernes panelovner.
 • Nytt tilskudd til kommunikasjonsavdelingen

  Anette Ramstad er kommunikasjonsrådgiver hos Rørentreprenørene fra januar til oktober 2016, da kommunikasjonssjef Tirill I. Hansen er i fødselspermisjon.
 • Dette betyr TEK-endringene for rørbransjen

  1. januar 2016 trådde de nye energireglene i teknisk forskrift i kraft. Her forklares endringene som er relevante for rørbransjen – sett i perspektiv at vi vil beholde eneretten på vannbårne varmeanlegg.
 • Overraskende praksisendring

  Fra 1. januar 2016 må alle firmaer som søker fornyelse inneha nødvendig formalkompetanse for å opprettholde godkjenning i tidligere tiltaksklasser.
 • Slik må vi endre oss for å henge med TEK-endringene

  I følge Direktoratet for byggkvalitet (DiBk) tilfredstiller både vannbåren og luftbåren varme kravene til energifleksible varmesystemer. Det betyr at vi ikke lenger får «hjelp» fra lovverket til å selge inn vannbåren varme.
 • God respons på Help

  Rørentreprenørenes kjempeavtale med Help forsikring har slått an blant våre medlemmer.
 • Fristet 6 000 med rørfaget

  Rørentreprenørene Norge jobber kontinuerlig for å rekruttere flere unge inn i rørfaget. Derfor stilte vi selvsagt opp for de 6 000 publikummerne som møtte opp i Lillestrøm under Utdanningstorget desember 2015.
 • Enklere å være seriøs i byggebransjen – sentral godkjenning utvides

  Fra nyttår blir det enklere å velge seriøse leverandører i byggenæringen. Ordningen med sentral godkjenning utvides slik at bedriftene ikke bare skal være faglig kvalifisert, men må også dokumentere at de driver lovlig, sier kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner i en pressemelding 7...
 • Medlemsmøter i Øst og Vest

  Det har vært stor aktivitet i desember i Møre og Romsdal- og Telemark-avdelingene.
 • Fremtidsfokus blant instruktørene

  Digitalisering av Våtromsnormen og planer om B-modulkurs var på møteplanen da Fagrådet for våtrom (FFV) arrangerte instruktørsamling 1. desember.
 • Nye energiregler fra nyttår

  17. november kom de nye energikravene som er gjeldende fra 01.01.2016. Til byggteknisk forskrift skal det lages en veiledning, og her har Rørentreprenørene sammen med NOVAP, Norsk VVS, Norsk kjøleteknisk forening og Skarland Press kommet med innspill.
 • Breeam Nor er fremtiden – get used to it!

  BREEAM blir mer og mer valgt som miljøklassifiseringssystem for alle typer bygg. Vi anbefaler medlemsbedriftene våre å sette seg inn i hva BREEAM er FØR de skal prise jobber der byggherre ønsker BREEAM-sertifisering. Rørentreprenørene Norge tilbyr kurs som gir rørleggerbedriftene kompetanse om hv...
 • – Gå på kurs før du priser BREEAM-jobber!

  Tilbakemeldingene er klare fra deltakerne på det nylig gjennomførte BREEAM Nor-kurset i regi av Rørentreprenørene Norge og NGBC.
 • Lydhør NHO-sjef

  NHO-direktør Kristin Skogen Lund orienterte om NHOs aktiviteter og arbeid for rørbransjen under Entreprenørkonferansen 2015. Hun tok med seg mange gode innspill fra de tilstedeværende.
 • Pilotprosjekt hos RørNorge

  Ni rørfaglærere ble kurset i forenklet CAD-tegning hos Rørentreprenørene Norge tidligere i november. I første omgang for å få en referansegruppe med lærere som kan påvirke programmet og komme med forslag til forbedringer.
Viser fra 81 til 100 av totalt 139 artikler

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler