PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

HELP
Fra venstre: Tor Backe (adm. dir. i Rørentreprenørene Norge), Richard Riekeles (direktør for samfunnsansvar og forretningsutvikling) og Martin Blaker (forretningsutvikler).

Eksklusiv rettshjelpsforsikring fra HELP

Vi kan nå tilby våre små og store medlemsforetak et nytt og unikt forsikringstilbud.

– Ordningen dekker bistand på de fleste rettsområder der man som bedrift kan ha behov for advokat, sier administrerende direktør i Rørentreprenørene Norge (RørNorge), Tor Backe.

Han legger til at spørsmål om lønns- og arbeidsforhold fortsatt vil behandles av RørNorge, BNL og NHO, men at dette er et tilbud organisasjonen er meget fornøyd med å kunne tilby sine medlemmer.

Avtalen om kollektiv rettshjelpsforsikring med HELP forsikring ble godkjent på RørNorges siste styremøte 23.-24. september, og gjelder bedrifter med inntil 20 ansatte.

Opp til 2 millioner

– Ordningen koster kr. 8.200,- i året, og vil dekke både 10 timers fri rådgivning (f.eks. kontraktgjennomgang) i året, samt saksomkostninger inntil 2 millioner NOK i tilfelle eventuell rettssak. Man trenger ikke å foreta seg noe for å bli med på ordningen, sier Backe.

Medlemmene våre vil om kort tid motta et tilbud i posten med nærmere informasjon om forsikringen.

Reservasjon mot ordningen

Hvis man mot formodning ikke ønsker Advokatforsikring som del av medlemskapet sitt, må man aktivt reservere seg mot ordningen senest 1. desember 2015. Dette gjør man ved å bruke reservasjonsskjemaet på siste side i brosjyren som i disse dager vil bli sendt aktuelle medlemsforetak.

Velger man å reservere seg mot forsikringen, vil det ikke være mulig å melde seg inn igjen før slutten av neste år.

– En forutsetning for å få dette unike forsikringstilbudet på plass er at minst 50 prosent av de forespurte medlemmene aksepterer å delta.  Derfor oppfordres alle medlemmene om å tilslutte seg ordningen slik at vi kan ha et forsikringstilbud i RørNorge som vil sikre de berørte bedriftene både med juridisk bistand og dekning av de betydelige utgiftene som en rettstvist fort kan føre med seg, sier Backe.

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler