PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

Ill.bilde fjernvarmeseminar

Fjernvarme for varmerørleggere

Bli med på forseminar for varmerørleggere på Fjernvarmedagene 17. oktober! Tema er rørleggerens møte med fjernvarmen - hva skal til for å få et vannbårent anlegg med fjernvarme til å fungere best mulig? Hvilke muligheter gir et fjernvarmeanlegg for rørleggeren? Og hvilke forventninger har markedet til vannbårne anlegg? Eli Heyerdahl Eide er møteleder og får blant andre med seg Dag Halvorsen som innleder.

Vi oppfordrer alle rørleggerbedrifter som jobber, eller skal jobbe, i bygg med fjernvarme til å delta på Fjernvarmedagene 2017 på Scandic Fornebu 17.-18. oktober.

I år som i fjor arrangeres det et eget rørleggersemniar i forkant av konferansen. Dette forseminaret er et samarbeid mellom Rørentreprenørene Norge og Norsk Fjernvarme.

Som medlem av Rørentreprenørene får du medlemspris på deltagelse på Fjernvarmedagene, men det er også mulig å bare delta på forseminar inkludert lunsj.

Klikk her for fullt program og påmelding.

 

 

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler