PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

Instruktørsamling ffv

Fremtidsfokus blant instruktørene

Digitalisering av Våtromsnormen og planer om B-modulkurs var på møteplanen da Fagrådet for våtrom (FFV) arrangerte instruktørsamling 1. desember.

– Rørentreprenørene Norge er en betydelig aktør når det gjelder våtrom, slår fagsjef i sanitærteknikk, Are Skaar Nielsen, fast.

I samarbeid med Fagrådet for Våtrom (FFV) arrangerer Rørentreprenørene kurs i stor utstrekning og sammen med blant annet FFV forsøker vi å påvirke myndigheter i forhold til krav og lovverket.

– Man gikk gjennom kommende ting, blant annet at Våtromsnormen sannsynligvis kommer til å bli heldigitalisert. Det eneste som vil være igjen i papirversjonen er figursamlingen. Det gjenstår fortsatt litt diskusjoner rundt hvor digitalisert den skal være. Et samlet møte ønsket app på normen, og Rørentreprenørene har vist at det går an å samle tung dokumentasjon for bruk på mobile løsninger med Rørhåndboka, sier Nielsen.

20 personer var tilstede i SINTEFs lokaler i Forskningsparken i Oslo. Fem var fra Rørentreprenørene – Ingebjørg Martinsen, Jonny Bjørgum, Geir Magne Østebø, Tor Oddvar Eggen og Are Skaar Nielsen.

– Vi planlegger å oppgradere instruktørene våre til å kunne kjøre B-modul-kurs, slik at vi kan begynne å tilby det land og strand rundt.

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler