PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

Jif Rørfrisk straks klar for butikkene

Som vi tidligere har fortalt, fikk vi for en stund siden en spennende invitasjon fra Lilleborg: ville vi være med å vurdere og markedsføre et nytt produkt for vedlikehold av rør i hjemmet? Resultatet heter Jif Rørfrisk, og vil være å finne i butikken fra uke 38. Produktet er ikke en konkurrent til Mudin, da det er et vedlikeholdsprodukt og ikke en avløpsåpner. Flere av dere har også signalisert at dere ønsker å selge produktet via egne butikker, vi jobber med saken!

Vi har fått tilbakemelding fra noen av våre medlemmer om at de er kritiske til at vi vil markedsføre et produkt dere ikke har anledning til å selge selv.
Det er et poeng vi er helt enige i.

Vi har derfor startet en dialog med Lilleborg om hvordan en slik distribusjon kan løses, og vil holde dere oppdatert ettersom bitene forhåpentligvis faller på plass.

I dagligvarebransjen er konkurransen svært hard. For at vi i det hele tatt skulle få lov å være en del av dette måtte vi signere på at vi skulle holde kortene tett til brystet. Vi har med andre ord ikke hatt anledning til å fortelle dere om samarbeidet før det var en realitet.

For vår del har synliggjøringen av vårt nye navn og logo vært den viktigste driveren.

 

Samarbeidet er kostnadsfritt for Rørentreprenørene Norge.
Vi får her tilgang til folks hjem, i en skala som ligger langt utenfor våre budsjettrammer. Markedsbudsjettet ligger på hele 12 millioner, og omfatter kanaler som radio, avis, magasin, butikk, sosiale medier og PlussTid. Markedsføringen starter i uke 44 og pågår helt frem til jul. Jif Rørfrisk, og dermed også vår logo, vil derfor være godt synlig i denne perioden.

Jif Rørfrisk er ikke en tradisjonell avløpsåpner, men et vedlikeholdsprodukt som er ment for jevnlig vask av avløp.

Ifølge Lilleborg skal Jif Rørfrisk:
- hindre tette rør
- hindre vond lukt
- ikke være skadelig, trygg i alle rør
- egnet for ukentlig vedlikehold

For spørsmål vedrørende samarbeidet, kontakt Tirill Ilebekk Hansen eller Are Skaar Nielsen.

 

 

 

 

 

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler