PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

bygg reis deg

Klare for Bygg Reis Deg 2015

Rørentreprenørene Norge deltar som vanlig på Norges største byggemesse med Norgesmesterskap i rørleggerfaget.

– Også i år kommer fem av de dyktigste rørleggerlærlingene landet har å by på for å konkurrere om Norgesmestertittelen, samtidig som de avlegger svenneprøven sin for et yrende publikum i Lillestrøm, sier fagsjef for Sanitærteknikk i RørNorge, Are Skaar Nielsen.

De spente kandidatene for den gjeve tittelen er Mats Carlsen (Oslo), Markus Lie (Akershus), Vebjørn Ones (Hordaland), Amar Merzic (Møre og Romsdal) og Øyvind Birkeli (Nordland). (Hyperlinker til intervju av hver kandidat på rornorge.no)

Innholdsrikt hos RørNorge

– Av andre trekkplaster kan vi nevne at Skarland Press vil være tilstede på standen vår, og vi er blitt lovet gode introduksjonspriser på Rørhåndboka 2016. Lilleborg vil presentere Jif Rørfrisk, Enova vil prate om solvarme og også Boligmappa er på plass, sier Nielsen.

Han legger til at dette i tillegg til flere andre høydepunkter bør friste til å besøke RørNorges stand (B01-07) i perioden 14- 17 oktober.

– En fantastisk rekrutteringsarena

– Vi har i en årrekke samarbeidet med Bygg Reis Deg. Det kan vel nesten sies å ha blitt en tradisjon – og med god grunn, sier administrerende direktør i RørNorge, Tor Backe.

Han legger til at dette er den arenaen hvor organisasjonen når best ut til potensielle lærlinger gjennom bred profilering av faget og avholdelsen av rørleggermesterskap.

– Her når vi også de unges foreldre. Med besøkstall rundt 50.000 publikummere er Bygg Reis Deg en fantastisk rekrutteringsarena for bransjen. Arrangementet er også en viktig møteplass for byggebransjen og sentrale politikere og gir oss mulighet for å bli hørt i viktige nærings- og utdanningspolitiske spørsmål, sier Backe.

Billetter til messa kan bestilles ved å logge inn på www.rornorge.no. (eventuelt hyperlink til bestillingssiden)

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler