PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

Kronprins Haakon - Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff.
Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff.

Kronprins Haakon besøker Rørentreprenørene Norge

Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen besøker Bygg Reis Deg, på Norges Varemesse i Lillestrøm onsdag 18. oktober 2017. Vi er så heldige å få besøk på vår stand, hvor Kronprinsen vil få anledning til å møte våre flotte svennebrev-kandidater og få et lite innblikk i hva rørleggerfaget har å by på.

- Det er klart det er stas at Kronprinsen ønsker å avlegge vår stand et besøk, sier adm.dir i Rørentreprenørene Norge, Tor Backe. - Vi vil benytte anledningen til å synliggjøre faget på best mulig måte og gi han anledning til å hilse på noen av ungdommene det er som skal bygge morgendagens Norge.

Kronprinsen vil delta på en lunsj med politikere og næringslivsledere, før han får en omvisning i utstillingen. I tillegg til et besøk hos Rørentreprenørene Norge vil han møte andre innovative utstillere og se hvordan praktiske digitale verktøy og arbeidsmetoder blir tatt i bruk.

Du trenger ikke være kongelig for å besøke standen vår. Registrer deg som vår gjest og får gratis inngang.
Kode: PREGIF

- Vi er utrolig glad for at Kronprins Haakon takket ja til å besøke Bygg Reis Deg 2017. Byggenæringen er Norges største fastlandsnæring og i år vil vi belyse utfordringer knyttet til økt samspill, bruk av digitale verktøy, økende urbanisering og hvordan vi alle kan bidra til en mer bærekraftig byggenæring. Dette er tema, som har interessert H.K.H. Kronprinsen og vi ser frem til å vise han rundt på utstillingen, sier Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør i Bygg Reis Deg.

– Det at Kronprins Haakon er nysgjerrig på hvilke digitale og bærekraftige nyheter som finnes, viser at han setter pris på den jobben vår næring kan bidra med i forhold til å nå FN`s bærekraftsmål og internasjonale mål for byggenæringen gjennom Paris-avtalen. Vi skal vise at vår næring kan gå foran både i det digitale og grønne skiftet og i det arbeidet er det fint at Kronprins Haakon verdsetter vårt arbeid, avslutter Nybø.

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler