PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

Solid Media

Medlemsfordel: Hjelp til digital markedsføring og medierådgiving

Rørentreprenørene Norge tilbyr markedsføringstjenester og nettsideutvikling fra Solid media til meget gunstige priser. Solid media hjelper deg som har begrenset budsjett til markedsføring å prioritere og utvikle kampanjer som treffer din målgruppe.

Solid Media hjelper alt fra små foretak til store bedrifter med å bli sett på nett. Ofte kan man bruke annonseringsbudsjettet langt mer effektivt på nett for eksempel ved å bruke Google AdWords eller annonsere i de riktige kanalene. Solid Media kan hjelpe bedriften din ved å gi et godt beslutningsgrunnlag til hvor det er lurt å legge annonsepengene, og hvordan du kan få mer ut av dem.

Som medlem i Rørentreprenørene Norge får du sterkt rabatterte priser på blant annet disse tjenestene:

Medierådgiving

Solid Media går sammen med deg igjennom markedsføringsbudsjettet, og hjelper deg å prioritere hvor det er best å bruke pengene for å nå dine kunder. De hjelper bedriften å forstå hva de gjør, hvorfor og hvordan det gjøres. En annen viktig del av medierådgiving er å håndtere salgshenvendelser i forbindelse med markedsføring og kataloghåndtering.

SEO (søkemotoroptimalisering):

Solid Media hjelper til å skreddersy din hjemmeside opp mot Google sin søkemotor slik at du kommer høyt opp på listen blant søkeresultatene. De færreste scroller langt ned på søkeresultatlisten, dette er derfor veldig viktig for at du skal være relevant og synlig.

Google AdWords

Gjennom bruk av Google AdWords gjør vi deg synlig for de som er på utkikk etter bedrifter som din. Du har kanskje lagt merke til at noen bedrifter blir trukket opp over de vanlige søkeresultatene på Google? Det er søkeannonser gjennom AdWords. Dette er kanskje den letteste, mest fleksible og målrettede formen for digital annonsering som finnes.

Facebook

Solid Media kan hjelpe til slik at du får en profesjonell tilstedeværelse i på Facebook, og til annonsering i sosiale medier.

Hjemmesider

Solid Media lager enkle nettsider.

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler