PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

blaker bugge aasen
Help Forsikring ved Martin Blaker og William Bugge (t.h.) og avdelingsleder i Rørentreprenørene Norge - Telemark, Roar Aasen (t.v.) under møtet i Skien.

Medlemsmøter i Øst og Vest

Det har vært stor aktivitet i desember i Møre og Romsdal- og Telemark-avdelingene.

Årlig julemøte i Telemark

– Det var en engasjert forsamling medlemmer her, sier avdelingsleder for Rørentreprenørene Norge – Telemark, Roar Aasen.

Som vanlig var det godt oppmøte fra medlemsmassen i Telemark, der 25 personer fra 17 medlemsbedrifter stilte opp for faglig påfyll og julemat.

– Help forsikring presenterte sitt unike tilbud til Rørentreprenørene, som ble bra mottatt hos forsamlingen. Imidlertid var mange av de store bedriftene representert, og disse håper at det også kommer en løsning for dem snart (Helps forsikringsavtale for Rørentreprenørene gjelder i dag for bedrifter med opptil 20 ansatte), sier Aasen.


Godt oppmøte på medlemsmøte i Telemark.

Konkurrenter blir kolleger

Avdelingslederen opplyser at dette var årets fjerde medlemsmøte, og at Telemark begynner på igjen med 2016s fire medlemsmøter like over nyttår, med webkurs.

– Dette fungerer bra som en nøytral møteplass for hele bransjen – uavhengig av konkurranse og andre eventuelle bremseklosser for et fellesskap på tvers av bedrifter, sier Aasen.

Lars Tomren, avdelingsleder i Møre og Romsdal slutter seg til utsagnet.

Satser på Kristiansund-regionen

Rørentreprenørene – Møre og Romsdal har hatt to medlemsmøter i desember. Først ut var Kristiansund 2., deretter Ålesund 10., der nestor i Ålesunds rørbransje, Knut Arve Tafjord fra Tafjord-konsernet fortalte om fjernvarmeanlegget i Ålesund.

Tor Backe (administrerende direktør i Rørentreprenørene) og Eli Heyerdahl Eide (fagsjef energi og miljø) deltok på medlemsmøtet i Kristiansund.

– Vi vil satse hardere på Kristiansund-regionen fremover, og dette var også et rekrutteringsmøte, i tillegg til medlemsmøte. Stemningen på møtet var veldig bra, sier Tomren.


Noen av de oppmøtte på Rørentreprenørene-møte i Kristiansund.

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler