PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

Foto: Freeimages
Foto: Freeimages

Ny og forbedret bedriftshelsetjeneste for RørNorges medlemmer

Sammen med HMS Norge AS tilbyr vi våre medlemsbedrifter en ny, effektivisert og lønnsom bransjerettet bedriftshelsetjeneste.

– I dag har hver enkelt bedrift selv ansvar for å definere og be om bistand fra bedriftshelsetjenesten (BHT). Imidlertid ser man at kjøpskompetansen i hver enkelt bedrift ofte er lav, noe som fører til at det svært ofte kjøpes en tjeneste som ikke har relevant innhold i forhold til bedriftens driftsforhold. Dette fører igjen til en lav kost/nytte-effekt, sier direktør i RørNorge, Tor Backe

Derfor vedtok RørNorges styre i styremøtet den 23.-24.9.2015 å inngå en avtale med HMS Norge AS om å tilby medlemsforetakene en Bransjerettet Bedriftshelsetjeneste.

– Gjennom denne tjenesten vil bedriftene få presentert en helt ny form for gjennomføring av det arbeidet som en BHT etter loven er pålagt, sier Backe.

Dette er hovedprinsippene:

  • Tjenesten effektiviseres ved utstrakt bruk av digitalt nettverk. Dette innebærer at man kan gjennomføre det skadeforebyggende bistandsarbeidet på en langt mer tidsbesparende måte.
  • Tjenesten rettes mot den enkelte bransje. Hver bransje har sine spesielle utfordringer som vil bli prioritert.
  • Tjenesten skal ha en kvalitet som bygger på forskningsbasert kunnskap.
  • Kjennetegnet på tjenesten er at den skal ha en maksimal kost/nytte effekt. Ved å være effektiv på alle plan, enten det gjelder markedsføring, kommunikasjon eller gjennomføringen av tjenesten, så vil kostnadsnivået for brukeren ligge betydelig under det man ellers ser i markedet.

Alle aktuelle medlemsbedrifter får automatisk tilbudet tilsendt i posten i nærmeste fremtid. Om du ikke vil vente, men alt nå bli kontaktet vedrørende ordningen, kan du sende SMS til 2065 med teksten BHT.

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler