PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

Nytt på nett

Moderniserte nettsider betyr også modernisert struktur. Vi har videreført alt innhold fra gamle nrl.no, men artiklene er organisert litt annerledes. I tillegg til at utseendet er totalt forvandlet, har vi lagt oss i selen for å gjøre nettsidene adskillig mer brukervennlige med intuitiv meny og et oversiktlig arkiv.

 

Takk til alle som deltok i medlemsundersøkelsen - dere har gitt oss nyttig kunnskap om hvordan dere ønsker at innholdet skal prioriteres.

Den overordnede strategien for nettsidene har vært å i større grad synliggjøre de oppgavene organisasjonen jobber med.

Vi har inndelt menyen i færre hovedkategorier. Alt som er knyttet til kurs, opplæring, rekruttering og utdanning er samlet i kategorien Kompetanse.

Arbeidsområder samler i første omgang en beskrivelse av våre prioriterte oppgaver. Etterhvert som vi publiserer nye saker vil vi utvide kategoriene med relevante nyhetsartikler.

Rørentreprenørene Norge mener er en helt ny kategori. Her vil vi samle kommentarer og kronikker om dagsaktuelle tema.

Lenke til Nyhetsarkivet ligger under de tre nyhetssakene på forsiden. I tillegg til å liste opp alle publiserte artikler er det mulig å snevre inn tematikken. I venstre marg ligger et knippe underkategorier med temaer som vi vet dere ofte leter etter. Klikk på en av disse og kom direkte til samlet oversikt over relevante artikler.

Medlemsportalen er totalforvandlet. Det faste innholdet er samlet i menypunktene til venstre. Det er lagt vekt på å gjøre det enkelt å navigere seg rundt på sidene. Her vil dere også finne nyhetsartikler forbeholdt medlemsbedriftene.

Vi jobber også med å få på plass en interaktiv kurskalender, samt en fyldig bildebank.

Mobilsider kommer på plass i løpet av kort tid. Disse vil også være kompatible med nettbrett.

Vi oppfordrer dere til å gjøre dere kjent med de nye nettsidene. Har dere spørsmål eller kommentarer kan de rettes til kommunikasjonssjef Tirill Ilebekk Hansen eller kommunikasjonsrådgiver Randi Helen Nodeland.

I tillegg til at utseendet er totalt forvandlet designmessig, har vi lagt oss i selen for å gjøre nettsidene adskillig mer brukervennlige med intuitiv meny og et oversiktlig arkiv. Her skal det være lett å finne frem til flere saker som omhandler de samme temaene, og du skal kunne finne frem til det du leter etter med færre klikk. Vi oppfordrer dere til å bli kjent med de nye sidene, og også til å være litt tålmodige med oss i oppstartsfasen. Det er store mengder informasjon som skal flyttes fra de gamle nettsidene til de nye, og vi jobber så fort vi kan med å få alle funksjoner på plass. Spørsmål rundt nettsidene kan rettes til kommunikasjonssjef Tirill Ilebekk Hansen eller kommunikasjonsrådgiver Randi Helen Nodeland. - See more at: http://rornorge.no/nyheter/velkommen-til-vaare-nye-nettsider-article738-321.html#sthash.AtAkReqq.dpuf

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler