PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

holtefjell
Øyvind Syvertsen (innfelt) i Holtefjell VVS.

Ringte advokaten uten at det kostet ekstra

Har du noen ganger tenkt at det kunne vært lurt å forhørt deg med en advokat for å finne ut hvor sterkt bedriften din står mot krav fra f.eks hovedleverandøren? Øyvind Syvertsen (Holtefjell VVS) har advokatforsikring gjennom Rørentreprenørene Norge og kunne dermed gjøre nettopp det. Uten å betale noe ekstra.

Med advokatforsikringen betaler du ingen timepris og du kan alltid ringe din advokat i HELP.

– Alle vet hvor mye advokathjelp ellers koster. Det er så flott at vi kan få sånn bistand raskt og effektivt, uten å betale noe ekstra, sier Øivind Syvertsen.

Holtefjell utførte sprinkleranlegget og øvrig rørarbeid i forbindelse med en større entreprise.
Etter en vannlekkasje oppsto forsinkelser og dagbøter som hovedentreprenøren ville holde Holtefjell ansvarlig for.

Syvertsen kontaktet advokat Michael Åsheim i HELP for å få hjelp til å tolke NS8417. Dermed endte saken til Holtefjells fordel.

Her kan du lese mer om forsikringsordningen!

Vit hvor du står

Kom til oss tidlig slik at du kan få en rettslig vurdering før saken oppstår. Det kan være vanskelig å vite hvilke momenter som veier tyngst. I dette tilfellet hjalp vi blant annet til med å kartlegge hvilke rettslige problemstillinger som var relevante for saken, hvilke som ikke var det, og hvilken risiko som hvilte på vår kunde, sier advokat Michael Åsheim hos HELP.

Michael Åsheim i HELP Forsikring.

 

– Det var veldig trygt å ha med seg en god faglig vurdering av hvor sterkt vi sto i de innledende møtene med hovedentreprenøren, sier Øivind Syvertsen.

I tillegg var de to entreprenørene uenige om hvem som hadde ansvar for pålegget om en mye dyrere sprinklerløsning enn det som var prosjektert.
Kravet var en konsekvens av det lokalene skulle brukes til, og partene var uenige om dette var tilstrekkelig opplyst i forkant av prosjekteringen. Men denne saken løste seg også partene i mellom.

100 saker for medlemsbedriftene

Siden starten i 2016 har HELP Forsikrings advokater løst mer enn 100 saker for Rørentreprenørenes medlemmer. Sakene handler om alt fra enkel rådgivning til omfattende entreprisesaker i domstolene.

– Det at du kan søke råd fra advokat, uten å betale ekstra, før konflikten med hovedentreprenør eller andre låser seg, er etter min mening like viktig som å ha dekket advokathjelp i retten, sier advokat Michael Åsheim.

Advokatforsikringen dekker begge deler.

Her kan du lese mer om hva du får av advokathjelp gjennom forsikringen i Rørentreprenørene.

Ordningen koster kr. 8 200 i året for medlemmene. Med andre ord utgjør forsikringspremien ikke mer enn prisen av 2-3 advokattimer. Dette er mulig når mange betaler litt hver i premie. Da kan alle få advokathjelp når de trenger det.

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler