PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

Rørentreprenørene inntar vaskerommet

Denne våren fikk Rørentreprenørene Norge en spennende invitasjon fra Lilleborg: ville vi være med å vurdere og markedsføre et nytt produkt for vedlikehold av rør i hjemmet? Resultatet har fått navnet Jif Rørfrisk og vil være å finne i dagligvarehyllene fra september - prydet med vår nye logo.

Fagsjef for sanitærteknikk, Are Skaar Nielsen, har vurdert produktet og konkludert med at dette er av en kvalitet vi kan gå god for.
- Vi i rørbransjen har i alle år predikert hvorfor man ikke skal skylle fett og andre rester i avløpet, i tillegg har vi kommet med gode råd for vedlikehold av sluk og vannlåser. Ved å benytte Jif som foreskrevet reduseres sjansen for at avløpet skal gå tett eller lukte vondt. Produktet forhindrer rester i å feste seg i rørene - som igjen forhindrer tette rør, forklarer Skaar Nielsen.
Jif Rørfrisk er ikke en tradisjonell avløpsåpner, men et vedlikeholdsprodukt som er ment for jevnlig vask av avløp.

Ifølge Lilleborg skal Jif Rørfrisk:
- hindre tette rør
- hindre vond lukt
- ikke være skadelig, trygg i alle rør
- egnet for ukentlig vedlikehold

Lilleborg vil også trekke frem at produktet er anbefalt av norsk rørbransje i sin markedsføring.

Samarbeidet er kostnadsfritt for Rørentreprenørene Norge.
- Fra et markedsperspektiv er dette en vinn-vinn-situasjon, sier kommunikasjonssjef i Rørentreprenørene Norge, Tirill Ilebekk Hansen. - Lilleborg får verdifull drahjelp fra oss ved at vi går god for produktet, vi får profilering av vårt nye navn i retur - i et omfang vi ikke kunne finansiert på egenhånd.

Markedsføringsbudsjettet for Jif Rørfrisk er på hele 12 millioner og omfatter kanaler som radio, avis, magasin, butikk, sosiale medier og PlussTid. Her vil naturlig nok Rørentreprenørenes logo være godt synlig for publikum. Produktet er allerede bekreftet distribuert til flere dagligvarekjeder, og er priset lavere enn den tradisjonelle avløpsåpneren - noe som øker sjansen for at flaskene havner i handlekurven. I motsetning til avløpsåpnere som kun rekker til en eller to rens, vil Jif Rørfrisk være et drøyere produkt som blir stående på vaskerommet sammen med grønnsåpe og vaskebøtter over tid. Det lover godt for god merkevarebygging.

Kontaktperson: Tirill Ilebekk Hansen

 

 

 

 

 

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler