PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

Samarbeid med Mitt anbud

I januar fortalte vi at Rørentreprenørene Norge har inngått samarbeid med Mitt anbud. I ettertid har det kommet en del reaksjoner fra medlemmer som er skeptiske til at organisasjonen inngår avtaler med en aktør som tidvis har formidlet tvilsom kompetanse. Vi har forståelse for reaksjonene, og ønsker derfor å tydeliggjøre hva avtalen faktisk innebærer.

                                         

I pressemeldingen, sendt 30.01.2015, sa Tor Backe følgende: – Det skal innrømmes at NRL lenge har vært skeptisk til både Mittanbud.no og tilsvarende portaler når det gjelder å fremstå som seriøse og bistå forbrukeren med gode håndverkere. Mittanbud.no har i flere år vært beskjemmet av mange utenlandske «håndverksforetak» med tvilsom kompetanse, referanser og priser. Etter flere møter med ledelsen i selskapet høsten 2014 er det åpenbart at selskapet nå har tatt grep for å luke ut de useriøse aktørene og samtidig sikre seg samarbeid med organisasjoner som kan gi portalen et løft når det gjelder tilsig av nye, seriøse håndverksbedrifter og sikre et langt bedre omdømme i markedet.

Mittanbud.no, ved salgssjef Linn Beate Eriksen, sier selv at de har jobbet mye med sine rutiner og bruker mye ressurser på å sikre at alle tilbyderne er seriøse. – Når noen ønsker å bli medlem på Mittanbud.no blir firmaet kjørt gjennom vårt system og sjekket, samt at vi snakker personlig på telefon med hver enkelt bedrift. Vi ønsker ikke å ha med firmaer som påtar seg jobber uten å være kvalifisert og oppdaterer derfor lister kontinuerlig fra blant annet Brønnøysundregisteret, Fagrådet for Våtrom og Mesterbrev. Vi ønsker å gjøre det så lett som mulig for forbrukere å finne frem til de dyktige og kvalifiserte rørleggerne. Brukerne får informasjon direkte om hvilke firmaer som er sertifiserte, uten at de selv behøver aktivt måtte søke dette opp selv.  Rør- og elektrobransjen er blant de mer oversiktlige bransjene som krever god fagkunnskap og det er mange gode sertifiseringsordninger og medlemsorganisasjoner som gjør det lettere for våre brukere å velge riktig. Rørtjenester er også en våre mest populære tjenester og er høyt prioritert hos oss, forteller Linn Beate Eriksen.

Vi må møte forbrukerne der de er!

Det er Rørentreprenørene Norges oppfatning at disse anbudstjeneste på nett har kommet for å bli. Vi kan ikke lukke øynene for en utvikling vi er skeptiske til, vi må forholde oss til den. Vår konklusjon er derfor at vi må møte forbrukerne der de er for å kunne påvirke dem til å ta kloke valg når det kommer til kjøp av rørleggertjenester. Det er dette som er essensen i vårt samarbeid med Mittanbud.no.

Alle som registrerer et oppdrag som inkluderer en rørlegger får tilsendt en kvittering av Mittanbud. Her har vi bidratt med litt informasjon om NRL (oppdateres med nytt navn og logo denne uken) og Skikkeligrørlegger.no
(Klikk på linken for å se mailen.)

Så snart oppdraget er godkjent og publisert, mottar kunden nok en e-post som lister opp våre tips for å velge riktig rørlegger, sammen med informasjon om organisasjonen og Skikkeligrørlegger.no. (klikk på linken for å se mailen.)

Etter en måneds drift ser vi allerede økte trafikktall fra Mittanbud.no til Skikkeligrørlegger. Det er vår bekreftelse på at vi når ut til forbrukere i rett modus.

Vi ønsker å påvirke positivt

Vi kan ikke ta avgjørelser for kunden, men vi kan tilby faglig, saklig og oppdatert informasjon, slik at forbruker kan ta et velinformert valg når tilbudene begynner å komme inn. Vårt samarbeid med Mittanbud.no har dermed to funksjoner: å profilere organisasjonens medlemmer ved å synliggjøre kompetanse, og å informere forbruker om hvordan de kan skille de seriøse fra de useriøse aktørene.

Eventuelle spørsmål om samarbeidet med Mittanbud.no kan rettes til  kommunikasjonssjef Tirill Ilebekk Hansen.

 

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler