PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

FOTO: Trond Eirik Olsen, Sandnesposten.
Fra Støres besøk i Sandnes i 2016. Fra venstre: ordfører Stanley Wirak, gruppeleder for Ap Annelin Tangen, fylkesvaraordfører Marianne Chesak, konsernsjef Kåre Ravndal hos Sig. Halvorsen, Ap-leder Jonas Gahr Støre og styreleder Dag Halvorsen hos Sig. Halvorsen. FOTO: Trond Eirik Olsen, Sandnesposten.

Storfint besøk hos Sig. Halvorsen

For andre år på rad gjestet Sig. Halvorsen Jonas Gahr Støre for å snakke om lærlingsituasjonen, og utfordringene i Rogalands-regionen.

For andre år på rad gjestet Sig. Halvorsen Jonas Gahr Støre for å snakke om lærlingsituasjonen, og utfordringene i Rogalands-regionen.

- Det kom litt brått på oss, forteller Dag Halvorsen litt lattermild.

På vei hjem fra en fjelltur, fikk han en telefon med forespørsel om de kunne gjeste partilederen på bedriftsbesøk samme uken.

De ønsket å komme på besøk for å snakke om lærlingenes vilkår, og møtte opp med en tillitsvalgt, varaordfører i Sandnes samt to lokale fra bystyret, forteller Halvorsen videre.

- Vi hadde en fin samtale om lærlingvilkår og han fikk snakke med noen av våre lærlinger.

Sig Halvorsen trukket frem i partilederdebatt

Under Telenors lansering av Status Teknologi noen dager senere, ble Sig. Halvorsen trukket frem som ett av to bedriftseksempler av Støre i innledningen til debatten med Statsminister Erna Solberg.

- Jeg var hos rørleggerbedriften Sig. Halvorsen i Sandnes i går og spurte hvordan de møter det digitale skiftet. De møter det hver dag ute på arbeidsplassen, den lærende bedriften. Sånn er det ikke alle deler av offentlig sektor, og det må politikken legge til rette for, sa Støre i innledningen.

 

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler