PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

NNM 2017

Tobias er Nordnorsk mester 2017

Etter en lang dag med mange besøkende på Kvaløya vgs. i Tromsø, ble årets Nordnorske mester kåret. Tobias Ellingsen fra Andenes stakk av med seieren.

- Det er flott å ha vunnet, men det blir spennende å se oppgaven som kommer senere, sier den nykårede vinneren og sikter til oppgaven han skal igjennom i NM under Bygg Reis Deg i oktober.

Det både gruer og gleder han seg til.

- Jeg tror det blir nervepirrende med 60.000 tilskuere, men tror jeg kommer inn i en boble, så tror det blir veldig bra, fortsetter han. 

Han mener det er stas å ta med seg tittelen hjem til Andenes.

- For meg som kommer fra en liten plass, er det stas å komme hjem med den tittelen her, avslutter han.

Stort engasjement i Tromsø

Dagens arrangement på Kvaløya fikk godt med besøkende både fra lokale bedrifter, leverandører og elever. ORIN arrangerte det hele og leder Merete Larsen er godt fornøyd med både arrangement og deltakere.

- Vi har hatt fem utrolig flinke deltagere som har utført utrolig jevne oppgaver. Det har også vært utrolig hyggelig å se så mange besøkende sier hun.

Fagsjef for Sanitærteknikk i Rørentreprenørene Norge, Are Skaar Nielsen fortalte også litt om hva kandidatene har i vente under Bygg Reis Deg.

- Det dere har vært igjennom her, er en miniatyr av det vi gjør på Lillestrøm. Utifra det jeg har sett her i dag, så har vi fem veldig dyktige kandidater som fint kan gjennomføre et godt NM, sier han.

Ordfører kastet glans over vinneren

Da vinneren skulle kåres var det ordfører Kristin Røymo som fikk æren av å avsløre hvem som hadde stukket av med den gjeve tittelen ”Nord-Norges beste rørleggerlærling”.

 

 

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler