PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

Arendalsuka 2017

Vann i bevegelse gir muligheter

"Grønn varme i grønne områder" var temaet for årets seminar på Arendalsuka for «varmebransjen». For Rørentreprenørene Norge handlet det om å finne måter å kommunisere med politikere og beslutningstakere at vår kompetanse gir uendelige muligheter i fremtidens bygg – kort sagt at vann i bevegelse gir muligheter! Se video her.

– Det er ingen tvil om at det er viktig at Rørentreprenørene Norge er tilstede på Arendalsuka. Vår jobb på vegne av både medlemmene våre og hele rørbransjen er å synliggjøre vannbåren varme og energifleksibilitet i bygg, sier fagsjef for energi og miljø Eli Heyerdahl Eide.

Hun mener at med ny TEK der politikerne regulerer bygg bort fra løsninger der man henter energi fra andre kilder enn strøm, er det spesielt viktig at bransjen er tilstede og informerer og utdanner beslutningstakere om ulike løsninger med vannbåren varme.

– Den viktigste årsaken til at vi er her, er fordi dette er den viktigste politiske arenaen i Norge, utenom å snakke med politikere direkte på Stortinget.

I løpet av uken var det ventet rundt 80.000 besøkende og rundt 800 arrangementer ble avholdt, inkludert partilederdebatten som gikk av stabelen mandag. Du trenger ikke gå mange meter i Arendal sentrum disse dagene før du har sett opptil flere sentrale politikere, inkludert Statsminister Erna Solberg.

– Du skal ikke ha sett mye på nyhetene den uka her for å forstå at Arendalsuka er maktsentrum denne uka, supplerer Eide.

– Den viktigste lærdommen etter årets arendalsuke er erkjennelsen av at politikerne har vanvittig mye de skal vite og mene noe om, og behovet for vannbåren infrastuktur ligger kanskje ikke alltid øverst på prioriteringslista deres. Vi må finne en måte å nå frem med enkle og lettfattlige budskap.

Rørentreprenørene Norge - Agders styre deltok på "Grønne områder trenger grønn varme" og avsluttet sin "Uka-deltakelse" med styremøte. På bildet: Øystein Pettersen (Halvar Thorsen), Atle Jonassen (Reiersen VVS), Tor Inge Larsen fra (Larsen T. I. Rørlegger), Ketil Mikalsen (Flow Bredesen VVS) og RørNorges avdelingsleder Rune Hanssen.

 

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler