PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

 • Bransjeanalyse 2016

  For å kartlegge de utfordringene rørleggerbransjen står overfor i fremtiden, har Rørentreprenørene Norge i samarbeid med Varde Hartmark produsert en bransjeanalyse med oppdaterte tall og analyser av VVS-markedet.
 • Vi er på Facebook!

  Rørentreprenørene Norge er endelig på Facebook. Nå kan du få nyheter og medlemsinformasjon rett i news-feeden din.
 • Medieåret 2015

  Om du ikke har fått det med deg allerede - JA! vi har vært godt synlige for både bransje og forbrukere gjennom mediene i 2015.
 • Jeg er medlem!

  Vis at du er medlem hos oss – bruk emblemet på bilen, på nettsiden, i epostsignaturen og ellers hvor det er godt synlig for dine kunder og resten av bransjen.
 • Medlemmene våre markeres på Mitt Anbud og Finn

  Det foregår en digital transformasjon i forbrukeratferd. En tydelig trend er at forbrukerne endrer sine vaner når det gjelder måten de skaffer seg håndverkere på. Da må selvsagt henge med for å følge utviklingen!
 • Tørre Fakta

  Nordmenn er konstant i oppussingsmodus. Ifølge tall fra Prognosesenteret renoverte og pusset vi opp for 66 milliarder kroner i 2014, og det er ingen grunn til å tro at pussestøvet skal legge seg de nærmeste årene.
 • Rørlegger-NM 2015

  Fem av landets dyktigste rørleggerkandidater har fullført svenneprøven sin og konkurrert om NM-tittelen side om side under Bygg Reis Deg i Lillestrøm. Nivået var skyhøyt hos alle, men Markus Lie fra Fetsund var den suverene vinneren av rørlegger-NM 2015.
 • Unge boligkjøpere mangler kjøpsforståelse

  I et hektisk boligmarkedet går budrundene unna. Særlig unge er lite opptatt av å sjekke boligens tilstand grundig i forbindelse med kjøp, viser en undersøkelse IPSOS MMI har gjennomført for Rørentreprenørene Norge.
 • Master til mester

  Med Rørentreprenørene Norges 10-punkts ønskeliste for rørleggerutdanningen som bakteppe, gjestet rekrutteringskonseptet Master til mester Ålesund, Stavanger og Mo i Rana de første dagene i september. Tre av våre fremste rørleggerlærlinger briljerte i duell mot profilerte lokalpolitikere. Hensikte...
 • TEK-endringene

  Prosessen rundt endringene i teknisk forskrift har satt mange sinner i kok, kanskje spesielt i rørbransjen, ettersom mye av vårt marked var i ferd med å bli dyttet ut i den kalde natta til fordel for elektrikernes panelovner.
 • Nytt tilskudd til kommunikasjonsavdelingen

  Anette Ramstad er kommunikasjonsrådgiver hos Rørentreprenørene fra januar til oktober 2016, da kommunikasjonssjef Tirill I. Hansen er i fødselspermisjon.
 • Fremtiden er nå

  En ny æra er her. Norske Rørleggerbedrifters Landsforening – VVS har etter 100 år skiftet navn til Rørentreprenørene Norge, og er klar for å møte fremtidens utfordringer med ny strategi og det samme solide faglige og næringspolitiske fundamentet som foreningen alltid har vært tuftet på.
 • Velkommen til våre nye nettsider

  Som dere ser har NRL nå offisielt skiftet navn til Rørentreprenørene Norge. I den forbindelse har nettsidene våre fått en sårt tiltrengt overhaling.
 • NRL på lag med Mittanbud.no

  Det har vært knyttet mye skepsis til Mittanbud.no i rørleggermiljøet, men faktum er at det finnes flere rørfirmaer som lever godt av å tilby sine tjenester på anbudstjenesten.
 • Fokus på sikkert bad

  At det ikke lønner seg å velge billigprodukter til røropplegg på badet, er en kjent sak. At det kan bli rådyrt, er ikke alltid forbrukerne klar over. Dette er blant temaene i Skikkelig Rørleggers nye digitale bilag.
 • NRL på TV2 Hjelper Deg!

  Hva betyr det egentlig når det står nyoppusset bad i en boligannonse? Meglere bruker begrepet om alt fra rehabiliterte bad til bad som har fått et kosmetisk løft. Dette var et av temaene i TV2 Hjelper Deg torsdag 15. mai, der NRLs fagkonsulent Are Skaar Nielsen uttalte seg.

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler