PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

 • Tørre Fakta

  Nordmenn er konstant i oppussingsmodus. Ifølge tall fra Prognosesenteret renoverte og pusset vi opp for 66 milliarder kroner i 2014, og det er ingen grunn til å tro at pussestøvet skal legge seg de nærmeste årene.
 • Rørlegger-NM 2015

  Fem av landets dyktigste rørleggerkandidater har fullført svenneprøven sin og konkurrert om NM-tittelen side om side under Bygg Reis Deg i Lillestrøm. Nivået var skyhøyt hos alle, men Markus Lie fra Fetsund var den suverene vinneren av rørlegger-NM 2015.
 • Unge boligkjøpere mangler kjøpsforståelse

  I et hektisk boligmarkedet går budrundene unna. Særlig unge er lite opptatt av å sjekke boligens tilstand grundig i forbindelse med kjøp, viser en undersøkelse IPSOS MMI har gjennomført for Rørentreprenørene Norge.
 • Master til mester

  Med Rørentreprenørene Norges 10-punkts ønskeliste for rørleggerutdanningen som bakteppe, gjestet rekrutteringskonseptet Master til mester Ålesund, Stavanger og Mo i Rana de første dagene i september. Tre av våre fremste rørleggerlærlinger briljerte i duell mot profilerte lokalpolitikere. Hensikte...
 • TEK-endringene

  Prosessen rundt endringene i teknisk forskrift har satt mange sinner i kok, kanskje spesielt i rørbransjen, ettersom mye av vårt marked var i ferd med å bli dyttet ut i den kalde natta til fordel for elektrikernes panelovner.
 • Nytt tilskudd til kommunikasjonsavdelingen

  Anette Ramstad er kommunikasjonsrådgiver hos Rørentreprenørene fra januar til oktober 2016, da kommunikasjonssjef Tirill I. Hansen er i fødselspermisjon.
 • Fremtiden er nå

  En ny æra er her. Norske Rørleggerbedrifters Landsforening – VVS har etter 100 år skiftet navn til Rørentreprenørene Norge, og er klar for å møte fremtidens utfordringer med ny strategi og det samme solide faglige og næringspolitiske fundamentet som foreningen alltid har vært tuftet på.
 • Velkommen til våre nye nettsider

  Som dere ser har NRL nå offisielt skiftet navn til Rørentreprenørene Norge. I den forbindelse har nettsidene våre fått en sårt tiltrengt overhaling.
 • NRL på lag med Mittanbud.no

  Det har vært knyttet mye skepsis til Mittanbud.no i rørleggermiljøet, men faktum er at det finnes flere rørfirmaer som lever godt av å tilby sine tjenester på anbudstjenesten.
 • Fokus på sikkert bad

  At det ikke lønner seg å velge billigprodukter til røropplegg på badet, er en kjent sak. At det kan bli rådyrt, er ikke alltid forbrukerne klar over. Dette er blant temaene i Skikkelig Rørleggers nye digitale bilag.
 • NRL på TV2 Hjelper Deg!

  Hva betyr det egentlig når det står nyoppusset bad i en boligannonse? Meglere bruker begrepet om alt fra rehabiliterte bad til bad som har fått et kosmetisk løft. Dette var et av temaene i TV2 Hjelper Deg torsdag 15. mai, der NRLs fagkonsulent Are Skaar Nielsen uttalte seg.
Viser fra 21 til 31 av totalt 31 artikler

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler