PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

NRL på lag med Mittanbud.no

Det har vært knyttet mye skepsis til Mittanbud.no i rørleggermiljøet, men faktum er at det finnes flere rørfirmaer som lever godt av å tilby sine tjenester på anbudstjenesten.

RØRFAG: – Tidligere ble vi møtt med mye skepsis og slet med å få aksept hos flere seriøse rørleggerfirmaer og kjeder. I dag har vi et langt bedre rykte og er blitt et allemannseie. Antall rørleggerjobber har økt med 25 prosent sammenlignet med fjoråret, sier salgssjef i Mittanbud.no, Linn Beate Eriksen til Rørfag.

Tusenvis av evalueringer

Nylig inngikk NRL et samarbeid med nettportalen. Avtalen innebærer at NRLs informasjonskanal, skikkeligrorlegger.no, skal profileres via en link på anbudstjenesten.

65 NRL-bedrifter har til nå kjøpt abonnement på Mittanbud.no.

– Vi har mange lojale brukere, og totalt 36.000 evalueringer hvorav fire rørbedrifter har over 100 evalueringer, sier Eriksen.

De bruker mye ressurser på å sikre at tilbyderne er seriøse.

– Når en kunde oppretter en konto blir firmaet kjørt gjennom vårt system og sjekket. Vi ønsker ikke å ha med firmaer som påtar seg jobber uten å være kvalifisert. Rør- og elektrobransjen er oversiktlig. Her finnes det sertifiseringer som enkelt kan sjekkes. Rørtjenester er en av våre mest populære tjenester, legger hun til.

Positive til samarbeidet

Adm. dir. i NRL, Tor Backe ser viktigheten av samarbeidet med anbudstjenesten.

– Det skal innrømmes at NRL lenge har vært skeptisk til både Mittanbud.no og tilsvarende portaler når det gjelder å fremstå som seriøse og bistå forbrukeren med gode håndverkere. Mittanbud.no har i flere år vært beskjemmet av mange utenlandske «håndverksforetak» med tvilsom kompetanse, referanser og priser. Etter flere møter med ledelsen i selskapet høsten 2014 er det åpenbart at selskapet nå har tatt grep for å luke ut de useriøse aktørene og samtidig sikre seg samarbeid med organisasjoner som kan gi portalen et løft når det gjelder tilsig av nye, seriøse håndverksbedrifter og sikre et langt bedre omdømme i markedet.

– Ettersom stadig flere huseiere søker håndverkere på nett, er det viktig at NRL inngår allianser med portaler som fremstår som seriøse og som har solide eiere i ryggen, og dermed kan sikre medlemsforetakene en større andel av dette økende markedet, forteller Backe.

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler