PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

nm 2016
Amar Merzic, Vebjørn Ones, Markus Lie, Øyvind Birkeli og Mats Carlsen konkurrerte om rørfagets årlige vinnertittel under Bygg Reis Deg 2015.

Rørlegger-NM 2015

Fem av landets dyktigste rørleggerkandidater har fullført svenneprøven sin og konkurrert om NM-tittelen side om side under Bygg Reis Deg i Lillestrøm. Nivået var skyhøyt hos alle, men Markus Lie fra Fetsund var den suverene vinneren av rørlegger-NM 2015.

Som det kanskje største rekrutteringsarrangementet til rørleggerfaget, får rørlegger-NM mye presseoppmerksomhet, og Rørentreprenørene jobber aktivt med å kontake og vekke interesse hos flere redaksjoner.

Da det er såpass stor geografisk spredning på de ulike kandidatene, fikk hver av dem mye oppmerksomhet i flere lokalaviser, og kommuner, fylkeskommuner og skoler delte villig informasjon og bilder fra konkurransen på sine nettsider og Facebook-sider.

Talentfull ungdom

Årets kandidater var alle i særklasse, og det er første gang samtlige av deltakerne i Norgesfinalen har fått bestått meget godt på svenneprøven sin.

– Det forteller meg først og fremst at her har vi dyktige utrolig dyktige rørleggeremner, sier Ole Larmerud (RørNorge). Ole har frem til i fjor vært teknisk direktør i organisasjonen i en årrekke, og har vært hjernen bak det omfattende arrangementet siden 1987.

Han gløder av stolthet når han beskriver årets NM-kandidater – en gjeng som brenner for faget.

– Er det noe vi trenger, så er det dét! Det er nesten så jeg kan si at jeg blir litt rørt, sier han.

Og det er ingen tvil om at dyktige ungdommer innen faget er populært pressestoff!

Markus Lie fra Akershus kom på en suveren førsteplass, og det var nesten vanskelig å avgjøre de andre plassene, da de lå så jevnt. Vebjørn Ones tok andreplassen, Øyvind Birkeli tredje, og Amar Merzic og Mats Carlsen fulte hakk i hæl på fjerde og femteplass.

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler