PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

Velkommen til våre nye nettsider

Som dere ser har NRL nå offisielt skiftet navn til Rørentreprenørene Norge. I den forbindelse har nettsidene våre fått en sårt tiltrengt overhaling.

I tillegg til at utseendet er totalt forvandlet designmessig, har vi lagt oss i selen for å gjøre nettsidene adskillig mer brukervennlige med intuitiv meny og et oversiktlig arkiv.

Her skal det være lett å finne frem til flere saker som omhandler de samme temaene, og du skal kunne finne frem til det du leter etter med færre klikk.

Vi oppfordrer dere til å bli kjent med de nye sidene, og også til å være litt tålmodige med oss i oppstartsfasen. Det er store mengder informasjon som skal flyttes fra de gamle nettsidene til de nye, og vi jobber så fort vi kan med å få alle funksjoner på plass.

Spørsmål rundt nettsidene kan rettes til kommunikasjonssjef Tirill Ilebekk Hansen eller kommunikasjonsrådgiver Randi Helen Nodeland.
 

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler