PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

 • NM er i gang!

  Fem spente finalister starter i dag arbeidet med svenneprøve og NM i rørleggerfaget. Etter lange dager med beinhard jobbing, får vi på lørdag vite hvem som er aller flinkest.
 • Er Sandra Norges dyktigste lærling?

  NM og svenneprøve for rørleggerfaget arrangeres under Bygg Reis Deg som går av stabelen 16.–19. oktober. I dag presenterer vi den siste av årets kandidater, Sandra Eilertsen fra Nordland.
 • Gledelig satsing på yrkesfag

  Statsbudsjettet 2020:

  Det er positivt at regjeringen også i statsbudsjettet for 2020 prioriterer yrkesfag og nye læremidler. Det er viktig når nye læreplaner skal innføres, kommenterer Oddgeir Tobiassen.
 • Er Erlend Norges dyktigste lærling?

  NM og svenneprøve for rørleggerfaget arrangeres under Bygg Reis Deg som går av stabelen 16.–19. oktober. Framover presenterer vi årets kandidater, i dag Erlend Haug fra Akershus.
 • Er Daniel Norges dyktigste lærling?

  NM og svenneprøve for rørleggerfaget arrangeres under Bygg Reis Deg som går av stabelen 16.–19. oktober. Framover presenterer vi årets kandidater, i dag Daniel Eide Mjelde fra Hordaland.
 • Er Aksel Norges dyktigste lærling?

  NM og svenneprøve for rørleggerfaget arrangeres under Bygg Reis Deg som går av stabelen 16.–19. oktober. Framover presenterer vi årets kandidater, i dag Aksel Halvorsen fra Oslo.
 • Er Magnus Norges dyktigste lærling?

  NM og svenneprøve for rørleggerfaget arrangeres under Bygg Reis Deg som går av stabelen 16.–19. oktober. Framover presenterer vi årets kandidater. Først ut er Magnus Skjellum Nielsen fra Trøndelag.
 • Stort engasjement om nye læreplaner

  Fra neste høst skal læreplanene for rørleggerfaget i videregående opplæring være frisket opp for å møte framtidens utfordringer. Planene er i støpeskjeen nå.
 • Rørleggere ble Norges hyggeligste

  Camilla Cox Barfot fra Kråkerøy Rør i Fredrikstad gikk helt til topps og vant tittelen Norges hyggeligste håndverker 2019. I tillegg vant Didrik Berg Haltvik fra GK Rør i Trondheim kategorien Norges hyggeligste lærling.
 • Oppdatert i sanitærteknikk?

  Rørentreprenørene Norge tilbyr i samarbeid med NEMITEK et helt ferskt kurs i sanitærteknikk, med rabattert pris for våre medlemmer. Det tilbys på steder over hele landet.
 • Kommet langt, vil mer

  Nordisk vannskadeseminar:

  Norge har kanskje kommet lengst i Norden i arbeidet mot vannskader. Men mye mer kan og må gjøres, konkluderer vår deltaker etter Nordisk vannskadeseminar i Reykjavik på Island.
 • RørNorge inviterer årets NM-vinner med på felttur

  – RørNorge støtter Plan Norges vannrelaterte hjelpearbeid fordi vi da både kan gi hjelp til dem som trenger det og tydeliggjøre hvor viktig rørleggerarbeidet er, sier administrerende direktør Tor Backe.
 • Krav til kvalitetssikring og tilsyn fra myndighetene

  Mange av Rørentreprenørene Norges medlemsforetak har i det siste fått varsel om tilsyn, enten fra DiBK eller kommunen. Dette må du forberede deg på om det gjelder din bedrift.
 • Tobias (22) til rørlegger-NM 2017

  Med rikelig erfaring fra familiebedriften, sikter Tobias Bjørkmo Ellingsen (22) mot NM-tittelen under Bygg Reis Deg i Lillestrøm i oktober.
 • Anund til rørlegger-NM 2017

  Anund Aas (19) kjemper for Buskerud i rørlegger-NM 2017.
 • Simon til rørlegger-NM 2017

  Simon Nesje Holmeset (20) representerer Møre og Romsdal i rørlegger-NM 2017 under Bygg Reis Deg i Lillestrøm i oktober.
 • Jonas til rørlegger-NM 2017

  Jonas Bjerke Aarhus (20) representerer Oslo og Akershus i rørlegger-NM under Bygg Reis Deg i Lillestrøm fra 18.-22. oktober.
 • NM-kandidat Didrik Hauge

  Bergensgutten Didrik (25) gleder seg til å gjennomføre svenneprøve og sikte mot førsteplass på scenen i rørlegger-NM 2017, under Bygg Reis Deg i Lillestrøm i oktober.
 • Rørlegger-NM 2016

  Hele denne uken har det vært stor aktivitet og vanvittige besøkstall i Vestlandshallen i Bergen. Kandidatene har jobbet knallhardt for å få ferdig oppgaven, og senere i dag kåres det en vinner.
 • Sander ble Norgesmester

  Fem av landets dyktigste rørleggerkandidater har fullført svenneprøven sin og konkurrert om NM-tittelen side om side under Yrkes-NM i Vestlandshallen denne uken. Nivået var skyhøyt hos alle, men Sander H. Waage fra Bergen stakk av med seieren i rørlegger-NM 2016.
Viser fra 41 til 60 av totalt 71 artikler

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler