PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

Læreplassjeger webinar - illustrasjonsbilde

Hva kreves det for å bli en lærebedrift?

WorldSkills Norway inviterer alle Rørentreprenørene Norges medlemmer til webinar 12. november om hva som kreves, og hvordan din bedrift kan ha nytte av lærlinger.

– Dette er et veldig nyttig webinar for mulige lærebedrifter som ikke vet så mye om lærlingordningen, men også for allerede godkjente lærebedrifter som i dag ikke har lærlinger, sier kurs- og kompetansekonsulent Ingebjørg Martinsen i Rørentreprenørene Norge.

En rekke bidragsytere stiller med sine erfaringer, og for å diskutere temaet. Blant disse er bedrifter, representanter fra fylkeskommuner og opplæringskontor og WorldSkills Norway.

– For å mobilisere flere lærebedrifter startet WorldSkills Norway 10. juni den landsomfattende Læreplassjeger-kampanjen i samarbeid med organisasjoner og fylkeskommunene, sier Ingebjørg.

Se video: Rørentreprenørenes medlemsbedrift Søstrene Amundsen Rørleggerbedrift AS forteller om hvorfor de har valgt å bli lærebedrift. 

Gjennom sommeren og høsten har Læreplassjegere landet over jobbet for å rekruttere flere lærebedrifter og læreplasser med rekrutteringsmateriell og rekrutteringsbrosjyre fra WoldSkills.

– Våre opplæringskontorer har deltatt aktivt i kampanjen, og vi oppfordrer flere til å bli Læreplassjegere.

Her kan du bli Læreplassjeger og bestille t-skjorter, brosjyre og annet markedsføringsmateriell.

Webinaret er gratis, og holdes 12. november klokken 13.00-14.00. Alle som deltar vil få mulighet til å stille spørsmål via chat. 

Les program og meld deg på her

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler