PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

Utdanning

For å opprettholde kompetansen i bransjen er det viktig at rørleggerfaget holder god standard på alle nivåer. Rørentreprenørene Norge jobber for å videreutvikle og forbedre rørleggerutdanningen i Norge, slik at den til en hver tid er oppdatert på teori og praksis. Les mer om utdanningsveier og videreutdanning via linkene under, eller benytt menypunktene i venstremarg.

Norge trenger 500 nye, flinke rørleggere hvert år. Hvis du er i ferd med å velge utdanningsvei og er nysgjerrig på rørleggerfaget, kan du lese mer på Blirorlegger.no. På disse sidene finner du også oversikt over de ulike utdanningsveien du kan velge blant.

E-læring
Rørentreprenørene Norge (tidl. NRL)  har utviklet eget nettbasert opplæringsprogram for rørleggerbransjen. Opplæringsprogrammet er nå tilgjengelig i tre versjoner og bidrar til likt utdanningstilbud over hele landet. Mange av våre medlemsbedrifter har glede av å bruke e-læringsmateriellet til oppfrisking og videreutdanning internt.
Les mer om E-læringsprogrammet her.

Videreutdanning
Som rørlegger med svennebrev har du mange muligheter for videre utdanning. Du kan bli:


 

 

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler