PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

 • Viktig seier for medlemsbedriftene

  Regjeringen bekreftet onsdag at den tredje krisepakken skal inneholde en kompensasjonsordning for bedrifter som sliter som følge av koronakrisen. Krisepakken blir presentert fredag.
 • – Får mange henvendelser

  Da det ble tomt for Antibac overalt, tok medlemsbedriften Rørleggeren AS i Skien saken i egne hender, og utviklet en portabel vask for bekjempelse av koronasmitte!
 • Kampanjepriser på nettkurs

  Mange bedrifter opplever mindre aktivitet på grunn av koronaviruset. Vi anbefaler å bruke den ledige tiden til å oppdatere og øke egen kompetanse.
 • Krise om vannet blir borte

  Rent vann og avløp som fungerer, er avgjørende for å redusere smittespredning. Rørentreprenørene Norge oppfordrer Miljødirektoratet til å inkludere rørfaget i definisjonen av samfunnskritisk.
 • Bli med i fellesskapet

  Sjelden har det vært tydeligere hvilken fordel det er å være medlem av et fellesskap. Rørentreprenørene Norges jobb er å hjelpe rørleggerbedrifter. Det kan være enten gjennom enn krise som vi er nå, eller for rørbransjens rammevilkår. Medlemsbedriftene har gjennom oss en stemme som høres av myndi...
 • Unikt fellesskap i rørbransjen

  Daglig leder Line Marita Amundsen Volle i Søstrene Amundsen Rørleggerbedrift AS roser fellesskapet i rørbransjen, og er glad for å være en del av Rørentreprenørene Norge i koronaperioden.
 • – Fortsett rekrutteringsinnsatsen!

  Et dypdykk i søkertallene for videregående opplæring i skoleåret 2020/2021 viser at vi ikke er i mål, men at byggfag og yrkesfag generelt er på rett vei.
 • Trygghet for kunde og håndverker

  Mange oppdrag i privathjem kan utføres hvis det gjennomføres gode sikkerhetstiltak. Det skal være trygt for både kunde og håndverker. Bransjeorganisasjonene har slått seg sammen om en tiltaksliste som gjør dette mulig.
 • Sterke søkertall til rørfaget

  Det var i år 131 flere ungdommer enn i fjor som valgte bygg- og anleggsteknikk når de søkte videregående opplæring. Søkningen til KEM øker også.
 • – Følg smittevernreglene

  Flere av de store rørentreprenørene i prosjektmarkedet er glad for reglene BNL har sendt ut om å hindre og forebygge smitte på store byggeplasser.
 • Hjelp hverandre!

  – Vi skal gjøre det vi kan for å redusere antall permitterte og hjelpe medlemsbedriftene så godt vi kan. Det blir noen tøffe måneder fremover, sier adm. direktør Marianne W. Røiseland i Rørentreprenørene Norge.
 • – Må regne med forsinkelser

  Rørentreprenørene Norge har i dag sendt ut informasjon til alle våre bedrifter om kontraktsmessige virkninger av koronaviruset.
 • Vannskadeengasjementet fortsetter

  Over 50 fagfolk i Trondheim deltok på Norsk Vannskadedag 2020 for å finne løsninger på hvordan man kan stoppe den økende mengden vannskader.
 • Fastpris og regningsarbeid - noen begreper

  Jusskommentaren

  I Entreprisestandardene åpnes det for to prinsipper for vederlagsberegning: Fastpris og regningsarbeid.
 • Koronaviruset: Informasjonsmøter mellom bedrifter og NHO

  NHO har invitert medlemsbedrifter til møter om koronaviruset. Tema er hvordan enkeltbedrifter og norsk næringsliv kan håndtere utfordringene knyttet til utbruddet. Mandag 9. mars kl 14-15:30 kan du følge neste dialogmøte direkte. Du kan også se opptak i etterkant.
 • – Mer Mudin eller vann, professor?

  Osloavdelingens tekniske konsulent Jon-Aril Hagen gir gode råd om rør til Jon Almaas på Praktisk Info på TvNorge!
 • Avdelingsleder på plass

  Nicolai Reiersrud er ansatt som ny avdelingsleder i Rørentreprenørene Norge – Buskerud (Viken).
 • Kontraktlæring for konfliktløsning

  RørNorge, Nelfo og EBA har gjennomført 10 av 15 seminarer om kontrakter landet rundt, for å dempe konfliktnivået i byggenæringen. Når turneen er over i april har totalt nesten 700 deltatt.
 • Foreslått som Årets Lærebedrift 2020

  Det strømmer på med forslag til Årets Lærebedrift 2020. En av bedriftene som er foreslått er Grevstad & Tvedt VVS AS, som blir anbefalt på det varmeste av en av sine egne lærlinger. – Ingen tvil om hvilken bedrift som fortjener dette, sier lærling Julie.
 • Råd for bedre lønnsomhet

  Sykefravær går rett på bunnlinjen. På SMB-dagen 17. mars får du noen anbefalinger og verktøy for å få ned sykefraværet – og dermed øke lønnsomheten.
Viser fra 1 til 20 av totalt 499 artikler

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler