PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

 • Endringer i byggesaksforskriften

  Rørentreprenørene Norge har mottatt høringsforslag til endringer i byggesaksforskriften. - Vi er glade for at myndighetene nå foreslår at foretak med faglig ledelse med fagskoleutdanning vil kunne få innvilget Sentral godkjenning innen flere funksjoner og i høyere tiltaksklasser enn tidligere. De...
 • Byggekostnadsindeksen: rørleggerarbeid har økt 3,4 % siden i fjor

  BNLs halvårlige oppsummering av byggenæringens markedstall er klar. Last den ned her sammen med en gjennomgang av SSBs Befolkningsframskrivinger frem mot 2100.
 • Fast ansettelse og begrensninger på innleie

  Stortinget har nylig vedtatt endringer i arbeidsmiljølovens regler for innleie av arbeidskraft. Reglene trer i kraft 1. januar 2019. I denne artikkelen har BNLs advokater oppsummert endringene.
 • Fellesoverenskomsten 2018-2020

  Alle tariffbundne medlemsforetak mottar i disse dager et eksemplar av Fellesoverenskomsten 2018 – 2020. Dersom noen ønsker flere eksemplarer gratis tilsendt kan disse bestilles hos Rørentreprenørene Norge.
 • Advokatforsikring reddet bedriften

  Leste du saken om Krohn rørleggerbedrift som fryktet konkurs, men ble reddet av advokatforsikringen? – Hadde det ikke vært for advokatforsikringen, hadde vi vært konkurs, sier Steinar Krohn til Rørfag. Her finner du bestillingsskjema og mer informasjon om medlemsfordelen.
 • BNLs markedsrapport for første halvår 2018 er klar

  Rapporten inneholder en gjennomgang av utsiktene for norsk økonomi og de norske bygge- og anleggsmarkedene med prognoser for perioden 2018-2020. Prognosene er utarbeidet av Prognosesenteret AS på oppdrag fra BNL. Logg deg inn i vår medlemsportal for å laste ned rapporten.
 • Nytt KS- og FDV-system

  Rørentreprenørene Norge er straks klare med neste generasjon av sitt KS- og FDVsystem. RørWeb blir blant markedets mest moderne.
 • GDPR kommer - er din bedrift forberedt?

  Ny personvernforordning (GDPR) trår i kraft 1. juli. NHO har samlet en rekke informative artikler, tips og råd som alle medlemsbedrifter bør ha satt seg inn.
 • Gratulerer til Sander Larsen!

  Rogalandsmesterskapet er overstått og vinneren ble Sander Larsen fra Sig. Halvorsen AS avd. Sandnes. Nå er alle fem kandidater klare for Yrkes-NM, som i år avholdes på Hellerudsletta utenfor Oslo 22.-24. oktober.
 • BNLs Generalforsamling - åpent møte

  Ikke før vi har rukket å rydde opp etter vår egen Generalforsamling, står BNLs for tur. 15. juni står attraktivitet og bærekraft på agendaen. Og takket være initiativ fra Ingeborg-nettverket er også rekruttering av kvinner til byggenæringen tema denne dagen.
 • TEK undervurderer badets varmebehov

  Reelt oppvarmingsbehov for badet kan være inntil ti ganger høyere enn hva TEK 17s normaliserte beregning forteller, viser ny rapport fra Multiconsult. Rapporten skal presenteres under fagseminaret om vannbåren innovasjon i Oslo 6. juni, og du er invitert! Her finner du link til påmelding.
 • - Trekk veksler på Rørentreprenørene Norges ressurser

  - En vital organisasjon bygger på vitale medlemmer som tar aktivt del i organisasjonens liv, innledet styreleder Torkild Korsnes i sin velkomsttale til Generalforsamlingen, og minnet om at nettopp det å delta på slike arrangementer er et viktig bidrag til organisasjonens vekst og utvikling. Han p...
 • Chr. M. Vestrheim kåret til årets lærebedrift 2018!

  - Denne prisen deler jeg med alle som jobber i Vestrheim! Jeg er så stolt! jublet en svært fornøyd Thomas Jørs da prisen ble overrakt. Av de tre finalistene Bryne Rør AS, Olaf B. Terjesen AS og Chr. M. Vestrheim AS, var det altså sistnevnte som trakk det lengste strået. Bergensbedriften kan derme...
 • Ny Fagskolelov vedtatt!

  25. mai vedtok Stortinget "Lov om høyere yrkesfaglig utdanning". -En av Rørentreprenørene Norges viktigste oppgaver er å bidra til kvalitet og utvikling i både grunnopplæring og videreutdanning. Vi er glade for at regjeringen har lyttet til våre innspill i saken om ny fagskolelov, og ha...
 • Overgangsordning for kvalifikasjonskrav i Sentral godkjenning forlenget til 1. juli 2020

  Mange i bygg- og anleggsnæringen har vært bekymret for hva som skjer når nåværende overgangsordning for kvalifikasjonskrav går ut 1. juli 2018. Departementet har vedtatt å forlenge overgangsordningen med to nye år, til 1. juli 2020.
 • Finalistene til kåringen av Årets lærebedrift er klare!

  Siden januar har vi i samarbeid med Rørfag etterlyst og presentert kandidater til Rørentreprenørene Norges kåring av Årets lærebedrift. Vinneren nomineres videre til NHOs fagopplæringspris. Av 9 innkomne nominasjoner har juryen nå plukket ut tre finalister. Vinneren kåres under Generalforsamlinge...
 • - Velkommen til Generalforsamling!

  Torsdag 31. mai avholdes Rørentreprenørene Norges Generalforsamling på det helt nye Moxy X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Vi starter med felles middag kvelden i forveien. - Årets program byr i tillegg til den formelle generalforsamlingen på faglig påfyll, diskusjon og sosialt samvæ...
 • Balanserte anskaffelser – bygg og anlegg

  Difi inviterer til et felles kurs for leverandører og byggherrer som jobber med offentlige bygganskaffelser. Målet for kurskonseptet er å etablere en felles læringsarena hvor deltakerne får økt kompetanse om anskaffelsesregelverket og blir tryggere på å bruke handlingsrommet for dialog i anskaffe...
 • Husk å fornye ADK1-sertifikatet

  Har du tatt ADK1-sertifikat etter 1. januar 2008 er det lurt å sjekke utløpsdatoen på sertifikatet.
 • Tariffoppgjøret er vedtatt!

  Både LO og YS sine medlemmer og NHO-bedriftene har vedtatt resultatet av årets tariffoppgjør.
Viser fra 161 til 180 av totalt 499 artikler

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler