PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

 • Full fart for finalistene

  De fem finalistene i NM i rørleggerfaget er godt i gang med svenneprøven sin. Den beste vinner NM-tittelen.
 • Ni nye mestere i Oslo

  Torsdag kveld fikk hele ni dyktige håndverkere utdelt sitt mesterbrev under en seremoni i Laugssalen til Oslo Håndverks- og Industriforening. Det bidrar til å trygge faget.
 • Ingeborg-prisen til Mari-Ann Amundsen

  Den første Ingeborg-prisen ble delt ut under Bygg Reis Deg-messen torsdag. Den gikk til Mari-Ann Amundsen fra Søstrene Amundsen.
 • Ingeborg-nettverket styrker laget

  Pernille K. Snustad-Setsaas tiltrer som ansvarlig for PR og markedskommunikasjon i Ingeborg-Nettverket. Hun har lang erfaring fra prosjektledelse og bakgrunn fra rørfaget.
 • Sentral godkjenning utsettes

  Kommunal- og moderniseringsdepartementet har forlenget overgangsordningen for kvalifikasjonskrav i sentral godkjenning i ytterligere to år, til 1. juli 2022.
 • Innovasjon, kjøling og nye forretningsmodeller på Fjernvarmedagene

  Det ble satt rekord for både antall deltakere og utstillere på årets Fjernevarmedagene, med undertittelen Urban Energi. Et eget seminar var spesielt tilrettelagt for varmerørleggere.
 • NM er i gang!

  Fem spente finalister starter i dag arbeidet med svenneprøve og NM i rørleggerfaget. Etter lange dager med beinhard jobbing, får vi på lørdag vite hvem som er aller flinkest.
 • Sørg for godt forhandlingsgrunnlag!

  Nylig sendte BNL ut en kort spørreundersøkelse til daglig leder i bedrifter bundet av Fellesoverenskomsten for byggfag og Overenskomst for byggeindustrien. Den er det viktig å følge opp.
 • Prosjektforsikring – hva trenger du?

  Jusskommentaren:

  Enten det følger av inngåtte kontrakter eller det velges frivillig, vil daglig leder i rørleggerbedrifter jevnlig måtte foreta risiko/kost-nytte-vurderinger av hvilke forsikringer man trenger i løpet av året for egne prosjekter.
 • Er Sandra Norges dyktigste lærling?

  NM og svenneprøve for rørleggerfaget arrangeres under Bygg Reis Deg som går av stabelen 16.–19. oktober. I dag presenterer vi den siste av årets kandidater, Sandra Eilertsen fra Nordland.
 • Gledelig satsing på yrkesfag

  Statsbudsjettet 2020:

  Det er positivt at regjeringen også i statsbudsjettet for 2020 prioriterer yrkesfag og nye læremidler. Det er viktig når nye læreplaner skal innføres, kommenterer Oddgeir Tobiassen.
 • Rørfaget i brytning

  Endring står sentralt på SMB-dagen 4. november. Både hvordan bransjen som helhet utvikler seg, og hvordan den enkelte bedrift må tilpasse seg ny teknologi, mer krevende kunder og tøffere konkurranse.
 • Er Erlend Norges dyktigste lærling?

  NM og svenneprøve for rørleggerfaget arrangeres under Bygg Reis Deg som går av stabelen 16.–19. oktober. Framover presenterer vi årets kandidater, i dag Erlend Haug fra Akershus.
 • Nye løsninger for drikkevann

  Trondheim kommune og Vann- og avløpsetaten i Oslo kommune går sammen for å finne fremtidens løsning for gravefri fornyelse av drikkevannsledninger som minsker lekkasjer. Det kan være interessant for våre medlemmer.
 • Er Daniel Norges dyktigste lærling?

  NM og svenneprøve for rørleggerfaget arrangeres under Bygg Reis Deg som går av stabelen 16.–19. oktober. Framover presenterer vi årets kandidater, i dag Daniel Eide Mjelde fra Hordaland.
 • Nytt miljøfyrtårn-kurs i oktober

  Vi gratulerer Nøtterøy Rørservice med fersk sertifisering som miljøfyrtårn. Samtidig minner vi om at ny kursserie begynner 16. oktober
 • Er Aksel Norges dyktigste lærling?

  NM og svenneprøve for rørleggerfaget arrangeres under Bygg Reis Deg som går av stabelen 16.–19. oktober. Framover presenterer vi årets kandidater, i dag Aksel Halvorsen fra Oslo.
 • Er Magnus Norges dyktigste lærling?

  NM og svenneprøve for rørleggerfaget arrangeres under Bygg Reis Deg som går av stabelen 16.–19. oktober. Framover presenterer vi årets kandidater. Først ut er Magnus Skjellum Nielsen fra Trøndelag.
 • Stort engasjement om nye læreplaner

  Fra neste høst skal læreplanene for rørleggerfaget i videregående opplæring være frisket opp for å møte framtidens utfordringer. Planene er i støpeskjeen nå.
 • Reklamasjon og garanti – to sider av samme sak?

  Jusskommentaren:

  I lovtekster, kontrakter og salgs- og leveringsbetingelser benyttes begrepene reklamasjon og garanti. De må ikke blandes sammen.
Viser fra 161 til 180 av totalt 499 artikler

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler