PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

 • Velkommen til informasjonsmøte om TEK17

  OPPDATERT MED FLERE DATOER. Rørentreprenørene Norge ønsker medlemsforetak velkommen til informasjonsmøte om TEK17. Tema: TEK 17 - de viktigste endringene for rørbransjen, ikrafttreden og overgangsbestemmelser. Arrangementet varer i to timer og er gratis for alle medlemmer.
 • Nei – det er ingen snarvei til mesterbrev

  Mange av Rørentreprenørene Norges medlemmer har blitt kontaktet av en aktør i konsulentbransjen som tilbyr hjelp til søknad om mesterbrev på bakgrunn av realkompetanse. Dette er i virkeligheten svært urealistisk for de fleste.
 • Nye og reviderte rutiner i webSystemet

  Som følge av lovendring i Arbeidsmiljøloven (AML), forbedring i dokumentasjon ved gjennomføring av prosjekter og ved tilsyn fra kommunale- og sentrale myndigheter, har vi gjort en del endringer i webSystem.
 • RørNorge inviterer årets NM-vinner med på felttur

  – RørNorge støtter Plan Norges vannrelaterte hjelpearbeid fordi vi da både kan gi hjelp til dem som trenger det og tydeliggjøre hvor viktig rørleggerarbeidet er, sier administrerende direktør Tor Backe.
 • Ringte advokaten uten at det kostet ekstra

  Har du noen ganger tenkt at det kunne vært lurt å forhørt deg med en advokat for å finne ut hvor sterkt bedriften din står mot krav fra f.eks hovedleverandøren? Øyvind Syvertsen (Holtefjell VVS) har advokatforsikring gjennom Rørentreprenørene Norge og kunne dermed gjøre nettopp det. Uten å betale...
 • Klare for fire nye år med Høyre

  Spenningen før Stortingsvalget 2017 har vært til å ta og føle på, og meningsmålingene har spriket i alle retninger. Intet var sikkert før valgnatten var over og stemmene talt. Nå vet vi at det er duket for fire nye blå år med Erna Solberg i spissen.
 • Krav til kvalitetssikring og tilsyn fra myndighetene

  Mange av Rørentreprenørene Norges medlemsforetak har i det siste fått varsel om tilsyn, enten fra DiBK eller kommunen. Dette må du forberede deg på om det gjelder din bedrift.
 • Tobias (22) til rørlegger-NM 2017

  Med rikelig erfaring fra familiebedriften, sikter Tobias Bjørkmo Ellingsen (22) mot NM-tittelen under Bygg Reis Deg i Lillestrøm i oktober.
 • Anund til rørlegger-NM 2017

  Anund Aas (19) kjemper for Buskerud i rørlegger-NM 2017.
 • Simon til rørlegger-NM 2017

  Simon Nesje Holmeset (20) representerer Møre og Romsdal i rørlegger-NM 2017 under Bygg Reis Deg i Lillestrøm i oktober.
 • Lær av ekspertene gjennom NHO Kurs

  Bli med på kurs innen temaer som arbeidsrett, forhandlinger og HMS.
 • Rørentreprenørene Norge og Plan i nytt samarbeid

  – RørNorge støtter Plan Norges vannrelaterte hjelpearbeid fordi vi da både kan gi hjelp til dem som trenger det og tydeliggjøre hvor viktig rørleggerarbeidet er, sier administrerende direktør Tor Backe.
 • Jonas til rørlegger-NM 2017

  Jonas Bjerke Aarhus (20) representerer Oslo og Akershus i rørlegger-NM under Bygg Reis Deg i Lillestrøm fra 18.-22. oktober.
 • Kollisjonskurs?

  VVS-forum spør om vi er på kollisjonskurs med egen bransje når det gjelder diskusjonen rundt Cobuilders nye GoBIM løsning. Det er et bilde vi ikke kjenner oss helt igjen i. Spørsmålet er hvem som til syvende og sist skal betale kostnaden for å fremskaffe lovpålagt produktdokumentasjon. Temaet har...
 • NM-kandidat Didrik Hauge

  Bergensgutten Didrik (25) gleder seg til å gjennomføre svenneprøve og sikte mot førsteplass på scenen i rørlegger-NM 2017, under Bygg Reis Deg i Lillestrøm i oktober.
 • Rørlegger-NM 2017

  Rørentreprenørene Norge er stolte av å presentere fem av de beste rørleggerlærlingene Norge har å by på - og gi dem en skikkelig utfordring i rørlegger-NM 2017!
 • Da må du begynne å bruke TEK17

  Som kjent kom det ny byggteknisk forskrift i sommer og mange av våre medlemsforetak lurer på om det er TEK10 eller TEK17 som gjelder nå.
 • Ny akkordtariff 2017

  Den tekniske revisjonen av akkordtariffen er ferdig, og den nyeste utgaven kan du laste ned på våre lukkede sider.
 • Vann i bevegelse gir muligheter

  "Grønn varme i grønne områder" var temaet for årets seminar på Arendalsuka for «varmebransjen». For Rørentreprenørene Norge handlet det om å finne måter å kommunisere med politikere og beslutningstakere at vår kompetanse gir uendelige muligheter i fremtidens bygg – kort sagt at vann i b...
 • Grønn varme i grønne områder

  Grønn varme i grønne områder ble en suksess på Arendalsuka. Se video fra et av Norges viktigste politiske arrangementer her!
Viser fra 161 til 180 av totalt 470 artikler

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler