PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

 • Ny film fra Bli rørlegger

  Søknadsfristen til videregående utdanning nærmer seg, og det er mange som frir til ungdommen. Rekrutteringskampanjen Bli rørlegger har siden lansering i fjor forsøkt å skille seg ut fra konkurrentene ved å bruke humor og underholdning som innfallsvinkel. Det fortsetter vi med i den nye animasjons...
 • Lyst til å bli mester?

  Det er fortsatt plass på mesterbrevutdanningen denne våren. Utdanningen gir trygghet i hverdagen for den som tenker på å starte eller drive egen bedrift.
 • Ny timesats for rørlegger

  Fra 1. januar i år er prisen 706 kroner, eksklusiv mva. Timesatsen for rørleggere er justert opp fra 2018, som avtalt i bransjens felles salgs- og leveringsvilkår, FL-VA/VVS 2016.
 • Solid start for Bli rørlegger!

  1. oktober gikk startskuddet for en Rørentreprenørene Norges nye rekrutteringssatsning Bli rørlegger. Etter første kampanjeperiode har YouTube-episodene over 480 000 visninger og nettsidene kan skilte med en formidabel økning besøkende. - En meget lovende start, sier prosjektleder Tirill Ilebekk ...
 • Nulltoleranse for vannskader - fantasi eller virkelighet?

  7. februar arrangeres det årlige vannskadeseminaret i regi av Rørentreprenørene Norge, SINTEF Byggforsk og Fagrådet for våtrom. Fokus er reduksjon i antall - og forebygging av vannskader. Her finner du fullt program og lenke til påmelding.
 • BNL inviterer til tariffkurs

  BNL arrangerer kurs for medlemmer 28. februar 2019 i Næringslivets hus på Majorstuen. Ønsker du å lære mer om tariffsystemet, tillitsvalgtes rolle og Hovedavtalen så er dette kurset for deg.
 • – Sikrer fremtidens kompetanse

  Nå får fagarbeiderne i byggenæringen og industrien et offentlig finansiert tilbud om kortere utdanninger ved fagskolene som gir ny kompetanse til å møte den teknologiske utviklingen. – Dette vil sikre fremtidens kompetanse, sier Jørgen Leegaard, direktør for samfunnspolitikk i BNL.
 • Ny IA-avtale for hele arbeidslivet

  Den nye IA-avtalen gjelder fra 2019-2022, og omfatter alle. Det betyr at hele arbeidslivet kan ta i bruk virkemidlene i avtalen, og hele arbeidslivet forplikter seg til å følge avtalens intensjoner om inkluderende arbeidsliv.
 • Miljøfyrtårn på 1-2-3

  Etter strålende tilbakemelding fra deltakende bedrifter, har vi gleden av å invitere til en ny runde med Miljøfyrtårnsertifisering. Miljøfyrtårn er Norges mest bruke miljøledelsessystem. Som Miljøfyrtårn har dere også et godkjent sertifikat i anbudsprosesser, både i Norge og EU. Lønnsomt, enkelt...
 • Klar for større oppgaver?

  Bli mester tilbyr mesterbrevutdanning til fremtidige håndverksmestere i alle byggfagene over hele landet. Skolen er etablert av 9 bransjeorganisasjoner i BNL-familien, deriblant Rørentreprenørene Norge. Det er oppstart av nytt kull i februar 2019.
 • Sier nei til utleiebedrifter som lærebedrifter

  BNL har blitt kjent med at bedrifter som driver med utleie av arbeidskraft har søkt om å bli lærebedrifter. I et brev sendt Kunnskapsdepartementet 11.12.18 skriver BNL på vegne av hele byggenæringen at dette vil være i strid med Opplæringsloven og svært uheldig for fremtidig rekruttering til næri...
 • Bonuspoeng og personalrabatter - hva må arbeidsgiver gjøre nå?

  Fra 1. januar 2019 gjelder nye regler om naturalytelser og skatt. Blant annet må arbeidsgiver heretter innrapportere fordeler som arbeidstaker tidligere har tatt ansvar for selv.
 • Kampanjepris på nettkurs i november og desember

  Gjennom RørNorges nettskole tilbys alle medlemmer kampanjepris på kursene "Arbeid i høyden" og "Førstehjelp". Du kan velge mellom å laste ned en enkel kurslisens eller kjøpe en frilisens som gir ubegrenset bruk av kurset for din bedrift i 12 måneder.
 • Konflikter i byggenæringen: arbeidet fortsetter

  Det er i høst gjennomført fire workshops i hhv. Tromsø, Trondheim, Stavanger og Oslo hvor total- og underentreprenører har møttes. Målet har vært å i fellesskap finne nøkkelen til å redusere antall konflikter i byggeprosjekter og dermed øke effektivitet og kvalitet. Nå samles alle innspillene i e...
 • Solid start for Bli rørlegger!

  6 uker fra kampanjestart kan vi notere oss mer enn 370 000 visninger av de 6 Youtube-episodene, og en formidabel økning besøkende til nettsidene. - En meget lovende start, sier prosjektleder Tirill Ilebekk Hansen i Rørentreprenørene Norge. Planleggingen av 2019 er allerede i gang.
 • Blandet mottagelse for vedtatte endringer

  Endringene i sentral godkjenning er vedtatt. - Vi er svært fornøyd med at fagskoleutdanning anerkjennes i større grad, men tilsvarende skuffet over at mesterutdanning ikke er tilstrekkelig for tiltaksklasse 3, sier direktør for kompetanse og utvikling, Oddgeir Tobiassen.
 • - Nei til kutt i elavgiften!

  I forbindelse med statsbudsjettet 2019 arrangeres det en rekke høringer i Stortingets komiteer hvor aktuelle organisasjoner får anledning til å tale sin bransjes sak. Rørentreprenørene Norge, ved Eli Heyerdahl Eide, deltok i to høringer 23.10. Både Energi- og miljøkomiteen og Kommunal- og forvalt...
 • Yrkes-NM 2018 - konkurransevinnere er trukket!

  Birk Staven fra Drøbak stablet høyest av alle i vår uhøytidelige stablekonkurranse under årets Yrkes-NM og vant derfor gavekort på 1000 kr. I konkurransen om å gjette riktig NM-vinner var det Felix Valentin Flaten fra Lambertseter som trakk det lengste strået. Han vant en Milwaukee 12V skrudrill....
 • Gull til Hedmark: Syver Matthias Flagstad kåret til Norgesmester i rørleggerfaget 2018

  Den siste uken har Syver Matthias kjempet side om side med fire dyktige konkurrenter. I tillegg til å delta i NM har de avlagt sitt livs viktigste prøve – nemlig svenneprøven. Og alt dette live foran titusenvis av publikummere under Yrkes-NM på Hellerudsletta utenfor Oslo.
 • - Ingenting er avgjort ennå!

  Under Yrkes-NM 2018 på Hellerudsletta utenfor Oslo avlegger i disse dager fem, unge rørleggerlærlinger sitt livs viktigste prøve – og det live foran publikum. Kandidatene er i full sving med svenneprøvene sine som også utgjør deres bidrag i konkurransen om å bli kåret til norgesmester i rørlegger...
Viser fra 181 til 200 av totalt 499 artikler

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler