PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

 • Rørleggere ble Norges hyggeligste

  Camilla Cox Barfot fra Kråkerøy Rør i Fredrikstad gikk helt til topps og vant tittelen Norges hyggeligste håndverker 2019. I tillegg vant Didrik Berg Haltvik fra GK Rør i Trondheim kategorien Norges hyggeligste lærling.
 • Satser sterkere i Norge

  Purus har en sterk markedsposisjon i Norge, men ambisjonen om å vokse videre er ikke mindre av den grunn.
 • Varer levert av kunden

  Jusskommentaren:

  Ikke sjelden har kunder kjøpt inn varer som de ønsker at rørleggeren skal montere. Da bør man ta seg en tenkepause.
 • Oppdatert i sanitærteknikk?

  Rørentreprenørene Norge tilbyr i samarbeid med NEMITEK et helt ferskt kurs i sanitærteknikk, med rabattert pris for våre medlemmer. Det tilbys på steder over hele landet.
 • Velkommen til Arctic Rørservice!

  I løpet av sommeren er Arctic Rørservice i Honningsvåg blitt medlem i Rørentreprenørene Norge. Den to år gamle bedriften er under oppbygging og gir sammen med Arctic Elektro et utvidet tilbud.
 • Kommet langt, vil mer

  Nordisk vannskadeseminar:

  Norge har kanskje kommet lengst i Norden i arbeidet mot vannskader. Men mye mer kan og må gjøres, konkluderer vår deltaker etter Nordisk vannskadeseminar i Reykjavik på Island.
 • 50 0000 i støtte til elektrisk varebil

  Skal virksomheten din kjøpe ny varebil? Du kan få inntil 50 000 kroner i klimarabatt fra Enova hvis dere velger en elektrisk varebil. Pluss 5000 i støtte til lader når bilen er registrert
 • Pass på pengene!

  Jusskommentaren:

  For små og mellomstore rørleggerfirmaer er det viktig å ha gode fakturerings- og purrerutiner, særlig i servicemarkedet med mange forbrukerkunder og små/middels store oppdrag.
 • Brenner for rekruttering

  Ruben Åsheim tar utfordringen med mangel på rørleggere på alvor. I et flott intervju med Altaposten snakker han varmt om rekruttering, fagets muligheter, lønn under utdannelse og viktigheten av å være med i bransjeorganisasjonen.
 • Teknisk fagskole i Stjørdal godkjent av NOKUT

  Endelig er man i gang med teknisk fagskole ved Størdal Fagskole. Skolen og studiet er godkjent av NOKUT, og 50 søknader er kommet inn.
 • Ledige plasser til mesterutdanning

  Per i dag, tirsdag 20. august, er det 52 søkere til kull 7 av mesterutdanningen som starter nå i august, deriblant syv rørleggere. Målet er 60 stykker, og fristen er utsatt til onsdag.
 • Oppdatert: Tvister om sluk i våtrom

  Jusskommentaren:

  Problem med for lite fall til sluk eller motfall har vært årsak til mange boligtvister, og blitt en gjenganger i tvistesaker mellom boligselgere og -kjøpere. Det skyldes ikke minst endringer i de tekniske forskriftene.
 • Fører rørleggerarven videre

  – Det var sånn jeg kom til å tenke på det. Både oldefar og farfar var rørleggermestre og far rørlegger. Hvorfor skulle jeg ikke følge dem? Vilde Ryen Henden er fornøyd med utdanningsvalget. I dag er hun lærling i Caverion.
 • En rørleggermester er gått bort

  Nekrolog:

  31. juli 2019 sovnet Lyder Soltvedt stille inn i sitt 94. år. Rørleggermesteren og ingeniøren har bidratt til at rørleggeryrket i dag står sterkt og klarer seg godt i konkurransen med håndverkere fra hele verden.
 • – Gigantiske offentlige kontrakter stenger norske bedrifter ute

  Det offentlige bruker over 500 milliarder kroner hvert år på innkjøp, men mer av kaka bør komme norsk byggebransje til gode, mener Rørentreprenørene Norge.
 • Rørleggere preger Norges hyggeligste-listen

  De nominerte i kampanjen Norges hyggeligste håndverker 2019 har foreløpig fått mer enn 102 000 stemmer. Vi finner hele fire rørleggere på topp 10-listen. Høyest plassert er Camilla Cox Barfot fra Kråkerøy Rør i Fredrikstad.
 • Byggenæringen er sentral for Norge som sirkulært samfunn

  I dag følger ressursbruk og økonomisk produksjon samme vekstkurve i Norge. Det er mye å ta tak i dersom den økonomiske produksjonen skal ha fortsatt vekst, samtidig som ressursbruken skal gå ned, sier administrerende direktør Jon Sandnes i BNL.
 • Tvister om sluk i våtrom

  Jusskommentaren:

  Problem med for lite fall til sluk eller motfall har vært årsak til mange boligtvister, og er blitt en gjenganger i tvistesaker mellom boligselgere/-kjøpere. Det skyldes ikke minst endringer i de tekniske forskriftene.
 • God sommer!

  I juli er hovedkontoret til Rørleggerne Norge i feriemodus, og det er ikke sikkert din henvendelse kan besvares umiddelbart av rett person. Men vi gjør så godt vi kan, og i august er vi tilbake fulle av innsatsvilje og serviceinnstilling.
 • Kan styret nekte flytting av kjøkken?

  Jusskommentaren:

  I et borettslag kan man ikke disponere egen leilighet helt som man vil, men styret skal ha gode grunner for å kunne nekte å endre planløsningen.
Viser fra 181 til 200 av totalt 499 artikler

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler