PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

 • NM er i gang!

  Fem spente finalister starter i dag arbeidet med svenneprøve og NM i rørleggerfaget. Etter lange dager med beinhard jobbing, får vi på lørdag vite hvem som er aller flinkest.
 • Sørg for godt forhandlingsgrunnlag!

  Nylig sendte BNL ut en kort spørreundersøkelse til daglig leder i bedrifter bundet av Fellesoverenskomsten for byggfag og Overenskomst for byggeindustrien. Den er det viktig å følge opp.
 • Prosjektforsikring – hva trenger du?

  Jusskommentaren:

  Enten det følger av inngåtte kontrakter eller det velges frivillig, vil daglig leder i rørleggerbedrifter jevnlig måtte foreta risiko/kost-nytte-vurderinger av hvilke forsikringer man trenger i løpet av året for egne prosjekter.
 • Er Sandra Norges dyktigste lærling?

  NM og svenneprøve for rørleggerfaget arrangeres under Bygg Reis Deg som går av stabelen 16.–19. oktober. I dag presenterer vi den siste av årets kandidater, Sandra Eilertsen fra Nordland.
 • Gledelig satsing på yrkesfag

  Statsbudsjettet 2020:

  Det er positivt at regjeringen også i statsbudsjettet for 2020 prioriterer yrkesfag og nye læremidler. Det er viktig når nye læreplaner skal innføres, kommenterer Oddgeir Tobiassen.
 • Rørfaget i brytning

  Endring står sentralt på SMB-dagen 4. november. Både hvordan bransjen som helhet utvikler seg, og hvordan den enkelte bedrift må tilpasse seg ny teknologi, mer krevende kunder og tøffere konkurranse.
 • Er Erlend Norges dyktigste lærling?

  NM og svenneprøve for rørleggerfaget arrangeres under Bygg Reis Deg som går av stabelen 16.–19. oktober. Framover presenterer vi årets kandidater, i dag Erlend Haug fra Akershus.
 • Nye løsninger for drikkevann

  Trondheim kommune og Vann- og avløpsetaten i Oslo kommune går sammen for å finne fremtidens løsning for gravefri fornyelse av drikkevannsledninger som minsker lekkasjer. Det kan være interessant for våre medlemmer.
 • Er Daniel Norges dyktigste lærling?

  NM og svenneprøve for rørleggerfaget arrangeres under Bygg Reis Deg som går av stabelen 16.–19. oktober. Framover presenterer vi årets kandidater, i dag Daniel Eide Mjelde fra Hordaland.
 • Nytt miljøfyrtårn-kurs i oktober

  Vi gratulerer Nøtterøy Rørservice med fersk sertifisering som miljøfyrtårn. Samtidig minner vi om at ny kursserie begynner 16. oktober
 • Er Aksel Norges dyktigste lærling?

  NM og svenneprøve for rørleggerfaget arrangeres under Bygg Reis Deg som går av stabelen 16.–19. oktober. Framover presenterer vi årets kandidater, i dag Aksel Halvorsen fra Oslo.
 • Er Magnus Norges dyktigste lærling?

  NM og svenneprøve for rørleggerfaget arrangeres under Bygg Reis Deg som går av stabelen 16.–19. oktober. Framover presenterer vi årets kandidater. Først ut er Magnus Skjellum Nielsen fra Trøndelag.
 • Stort engasjement om nye læreplaner

  Fra neste høst skal læreplanene for rørleggerfaget i videregående opplæring være frisket opp for å møte framtidens utfordringer. Planene er i støpeskjeen nå.
 • Reklamasjon og garanti – to sider av samme sak?

  Jusskommentaren:

  I lovtekster, kontrakter og salgs- og leveringsbetingelser benyttes begrepene reklamasjon og garanti. De må ikke blandes sammen.
 • Rørleggere ble Norges hyggeligste

  Camilla Cox Barfot fra Kråkerøy Rør i Fredrikstad gikk helt til topps og vant tittelen Norges hyggeligste håndverker 2019. I tillegg vant Didrik Berg Haltvik fra GK Rør i Trondheim kategorien Norges hyggeligste lærling.
 • Satser sterkere i Norge

  Purus har en sterk markedsposisjon i Norge, men ambisjonen om å vokse videre er ikke mindre av den grunn.
 • Varer levert av kunden

  Jusskommentaren:

  Ikke sjelden har kunder kjøpt inn varer som de ønsker at rørleggeren skal montere. Da bør man ta seg en tenkepause.
 • Oppdatert i sanitærteknikk?

  Rørentreprenørene Norge tilbyr i samarbeid med NEMITEK et helt ferskt kurs i sanitærteknikk, med rabattert pris for våre medlemmer. Det tilbys på steder over hele landet.
 • Velkommen til Arctic Rørservice!

  I løpet av sommeren er Arctic Rørservice i Honningsvåg blitt medlem i Rørentreprenørene Norge. Den to år gamle bedriften er under oppbygging og gir sammen med Arctic Elektro et utvidet tilbud.
 • Kommet langt, vil mer

  Nordisk vannskadeseminar:

  Norge har kanskje kommet lengst i Norden i arbeidet mot vannskader. Men mye mer kan og må gjøres, konkluderer vår deltaker etter Nordisk vannskadeseminar i Reykjavik på Island.
Viser fra 21 til 40 av totalt 499 artikler

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler