PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

 • NM er i gang!

  De fem rørleggerkandidatene i årets Yrkes-NM er godt i gang med sine oppgaver. Prosjektgruppa kan melde om stor pågang fra interesserte publikummere og er godt fornøyd med arrangementet så langt. Følg årets NM i bilder på vår Facebookside.
 • Rørentreprenørene Norge, ny gullpartner i Ingeborg-nettverket

  - Rørentreprenørene Norge ønsker å fremme økt mangfold i rørbransjen, fordi det viser seg å være positivt for blant annet arbeidsmiljøet i bedriftene våre. Vårt partnerskap med INGEBORG er et naturlig ledd i vårt arbeid for økt rekruttering til rørleggerfaget, sier administrerende direktør i Røre...
 • 8 kjappe: NM-kandidat William Korslund

  I tiden frem mot Yrkes-NM 23.-25. oktober, vil vi presentere årets fem rørlegger-kandidater. William Korslund er Oslo og Akershus' kandidat.
 • 8 kjappe: NM-kandidat Syver Matthias Flagstad

  I tiden frem mot Yrkes-NM 23.-25. oktober, vil vi presentere årets fem rørlegger-kandidater. Syver Matthias Flagstad representerer Hedmark og Oppland i årets Yrkes-NM.
 • 8 kjappe: NM-kandidat Håvard Jensen

  I tiden frem mot Yrkes-NM 23.-25. oktober, vil vi presentere årets fem rørlegger-kandidater. Håvard Jensen representerer Troms i årets Yrkes-NM
 • 8 kjappe: NM-kandidat Sander Larsen

  Frem mot NM-start 23. oktober vil vi presentere årets fem rørleggerkandidater. Andremann ut er Rogalands stolthet - Sander Larsen.
 • Fremtidens rørlegger - konferansen for deg som er opptatt av rørleggerfaget

  7. november inviterer vi alle som er opptatt av utdanning, rekruttering og læretid til en dag spekket med spennende foredrag og diskusjoner. Rekruttering, kjønnsbalanse, ny tilbudsstruktur, nye læreplaner og læreplassgaranti er blant temaene. Her kan du se programmet og finne link til påmelding.
 • 8 kjappe: NM-kandidat Oliver Numme

  I ukene frem mot Yrkes-NM går av stabelen 23.-25. oktober, vil vi presentere årets fem rørlegger-kandidater. Førstemann ut er Telemarks store håp – Oliver Numme.
 • Takk for meg!

  Tor Backe trer inn i pensjonistenes rekker etter 40 år i rørbransjens tjeneste. 1. oktober takker en høvding for seg. - Min yrkeskarriere har vært en spennende, inspirerende og morsom reise. Tusen takk til alle som har fulgt meg på veien.
 • Rekrutteringskampanje på ungdommens premisser

  Går det an å dusje i brus? Eller spille Fortnite i regnskogen? Dette har av tre av Norges mest kjente YouTube-profiler undersøkt, med god hjelp fra to flotte, unge rørleggere. Nå skal rørleggerfaget promoteres på nye måter frem mot søknadsfristen 1. mars.
 • Kurs: Legionellasikring i et energiperspektiv

  Varmebehandling mot legionella er en mye brukt metode, men metoden kolliderer med energiforskriften og sikker legionellakontroll. Nå åpner Folkehelseinstituttet for bruk av løsninger som både er sikrere og mer energiøkonomiske. VVS-foreningene arrangerer nå kurs over hele landet om dette temaet. ...
 • Miljøfyrtårn på 1-2-3

  Rørentreprenørene Norge tilbyr nå en medlemsfordel som gjør det enklere og rimeligere å bli miljøfyrtårnsertifisert. Miljøfyrtårn er Norges mest bruke miljøledelsessystem. Som Miljøfyrtårn har dere også et godkjent sertifikat i anbudsprosesser, både i Norge og EU. Lønnsomt, enkelt og konkret!
 • Lei av konflikter i byggenæringen

  Sentrale aktører i byggenæringen melder om høyt konfliktnivå i mange byggeprosjekter. – I dag bruker vi for mye tid og krefter på å løse konflikter som kunne vært unngått, sier styreleder i Rørentreprenørene Norge, Torkild Korsnes. - Vi inviterer derfor til en samling med alle ledd, hvor målet e...
 • Bli med på forseminar for varmerørleggere på Fjernvarmedagene 16. oktober!

  Tema er rørleggerens møte med den urbane energien - hva skal til for å få et vannbårent anlegg med fjernvarme til å fungere best mulig? Hvilke muligheter gir et fjernvarmeanlegg for rørleggeren? Og hvilke forventninger har markedet til vannbårne anlegg?
 • Næringslivets perspektivmelding 2018

  Næringslivets perspektivmelding ser på hvordan Norge vil utvikle seg i tiårene frem mot 2050. Flere av utviklingstrekkene vi står overfor er bekymringsfulle. Bedriftenes fremgang og vekst er avgjørende for at vi skal opprettholde et godt velferdssamfunn med flest mulig i arbeid. Her kan du laste ...
 • Klart for 5. kull!

  Blimester har nylig avsluttet opptaket til sitt femte kull med mesterstudenter. Den nye kullet teller 50 studenter, og det er gledelig å melde at det blant disse er ni rørleggere. Den årlige Kvalitetsrapporten viser at skolen er over etableringskneika, og at studentene i hovedsak opplever undervi...
 • Referansegruppe til Byggkvalitetutvalget oppnevnt

  Oddgeir Tobiassen representerer Rørentreprenørene Norge i den nyetablerte referansegruppen som skal arbeide med å sikre byggkvalitet og seriøse og kvalifiserte aktører i byggenæringen. Ekspertutvalget er etablert av Kommunal- og moderniseringsdepartementet og har nå fått navnet Byggkvalitetutvalg...
 • Kursinstruktører samlet for oppdatering

  Rørentreprenørene Norge samlet alle sine kursinstruktører til instruktørsamling 5.-6 september 2018.
 • Bygningsferien 2019

  BNL og Fellesforbundet er enige om at den anbefalte bygningsferien 2019 legges fra mandag 8. juli til og med fredag 26. juli, altså uke 28, 29 og 30.
 • Yrkes-NM 2018

  Forberedelsene til årets Yrkes-NM er godt i gang og vi gleder oss til å nok en gang vise frem det beste Norge har å by på innen rørleggerfaget. Årets fem kandidater skal avlegge svenneprøven sin live foran publikum - og samtidig knive om førsteplassen i Norgesmesterskapet for rørleggere. I år rep...
Viser fra 201 til 220 av totalt 499 artikler

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler