PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

 • Krever flere tiltak mot arbeidsmiljøkriminalitet

  Arbeidsmiljøkriminaliteten i forbrukermarkedet bekymrer RørNorge-sjefen mer enn situasjonen i proffmarkedet. Bransjen ønsker fart på nødvendige tiltak.
 • Stor oppslutning på medlemsmøter

  Direktør for kompetanse og utvikling i Rørentreprenørene Norge Oddgeir Tobiassen og Administrerende Direktør Tor Backe, var svært fornøyd med oppmøtet på medlemsmøtene som ble avholdt i Romerike 15. juni og i Ålesund 20. juni.
 • Endelig i mål med FL-VA/VVS 2016

  Etter halvannet år med intense og konstruktive drøftelser, kom forhandlingsdelegasjonene fra de tre foreningene VVP, NRF og Rørentreprenørene Norge onsdag 8. juni 2016 endelig frem til en ny avtale om bransjens felles salgs- og leveringsvilkår, FL- VA/VVS 2016.
 • Trenering fra statsrådens side

  Statsråd Jan Tore Sanner sender Stortingets vedtak om å skjerpe energikravene i byggteknisk forskrift ut på høring. Det får Rørentreprenørene Norge til å reagere kraftig.
 • Stilling ledig: Fagsjef for kvalitetssikring

  Vil du bli vår nye kollega? Rørentreprenørene Norge søker ny medarbeider til stillingen som Fagsjef for kvalitetssikring.
 • Vi trenger deres hjelp!

  I forbindelse med arbeidet som gjøres med SAK-forskriften, sendte vi 24. mai ut en spørreundersøkelse til alle medlemsbedriftene våre. For å få vist konsekvensene av de foreslåtte endringene, er det viktig at så mange som mulig svarer på denne.
 • Engasjement under Generalforsamlingen 2016

  Rørentreprenørene Norges Generalforsamling 2016 sto i miljøets, byggemarkedets og økonomiens tegn torsdag 26. mai på Gardermoen.
 • RørApp er lansert!

  Etter en utviklings- og testperiode på i underkant av et år er appen til webSystemet klar for å tas i bruk.
 • Stortinget skjerper energikravene

  Minst 60 prosent av netto varmebehov i nybygg over 1000 m2 må dekkes av annet enn direktevirkende elektrisitet.
 • Høring om Energimeldingen 2016

  I dag har fagsjef for energi og miljø, Eli Heyerdahl Eide vært på Stortinget for å fremme vannbåren varme i høring om Energimeldingen 2016. Se hele innlegget her.
 • Sprinklerskole i regi av BD og If

  Brødrene Dahl (BD) og If forsikring lanserer i løpet av våren sitt nye prosjekt Sprinklerskolen – et prosjekt RørNorge opprinnelig var engasjert i, men trakk seg ut av.
 • Meld deg på Generalforsamlingen!

  Hva gjør rørbransjen i en utfordrende tid? På RørNorges generalforsamling 26. mai får du et godt innblikk i hvilke endringer som må til i nær fremtid.
 • Imponerte med Blimester.com

  Jørgen Ofstad ble ansatt som daglig leder i Blimester.com 1. februar 2016. RørNorges styre er imponerte over alt han har fått til i løpet av de tre månedene han har hatt stillingen.
 • Nordnorsk årsmøte i Gdansk

  Nesten 30 personer deltok på årsmøtene for Rørentreprenørene Norge - Nord, og Opplæringskontoret i nord (ORiN) 14.-17. april.
 • Ny aldersgrense: Husk fristen 1. juli!

  Ny grense på 70 år må innføres innen 1. juli – ellers blir grensen 72 år.
 • K. Lund hedret for klimainnsats

  Trondheimsfirmaet K. Lund mener norske håndverkere har en helt avgjørende rolle for å få norske boligeiere til å velge framtidsrettede energiløsninger. Onsdag ble de kåret til Årets Enovatilskudd-bedrift på grunn av innsatsen de selv har gjort for å promotere slike løsninger.
 • Velkommen til Eliaden 2016!

  Eliaden er en av Norges største fagmesser og arrangeres 31.mai - 2.juni på Norges Varemesse med over 300 utstillere.
 • På tide med tilleggspoeng for all fagutdanning

  Høyres Kent Gudmundsen ønsker å gjøre det mulig å ta bachelor innen yrkesfag. Vi i Rørentreprenørene Norge tror det er et godt grep å gi tilleggspoeng for all fagutdanning. Det vil gjør yrkesfag til et tryggere valg og det vil bidra til økt status.
 • Tariffoppgjøret i havn

  Onsdag ble det enighet i meklingen mellom Fellesforbundet og Byggenæringens Landsforening (BNL) om ny Fellesoverenskomst for byggfag for perioden 2016 – 2018 - 16 timer på overtid!
 • God start for Advokatforsikringen

  Siden nyttår har Rørentreprenørenes medlemmer kunnet kontakte sitt eget advokatteam i HELP Forsikring. På kort tid har advokatene passert 10 saker, fra kontraktsgjennomgang til søksmål. Beløpene det står om varierer mellom noen titusener og nær 2 millioner kroner.
Viser fra 201 til 220 av totalt 432 artikler

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler