PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

 • 50 0000 i støtte til elektrisk varebil

  Skal virksomheten din kjøpe ny varebil? Du kan få inntil 50 000 kroner i klimarabatt fra Enova hvis dere velger en elektrisk varebil. Pluss 5000 i støtte til lader når bilen er registrert
 • Pass på pengene!

  Jusskommentaren:

  For små og mellomstore rørleggerfirmaer er det viktig å ha gode fakturerings- og purrerutiner, særlig i servicemarkedet med mange forbrukerkunder og små/middels store oppdrag.
 • Brenner for rekruttering

  Ruben Åsheim tar utfordringen med mangel på rørleggere på alvor. I et flott intervju med Altaposten snakker han varmt om rekruttering, fagets muligheter, lønn under utdannelse og viktigheten av å være med i bransjeorganisasjonen.
 • Teknisk fagskole i Stjørdal godkjent av NOKUT

  Endelig er man i gang med teknisk fagskole ved Størdal Fagskole. Skolen og studiet er godkjent av NOKUT, og 50 søknader er kommet inn.
 • Ledige plasser til mesterutdanning

  Per i dag, tirsdag 20. august, er det 52 søkere til kull 7 av mesterutdanningen som starter nå i august, deriblant syv rørleggere. Målet er 60 stykker, og fristen er utsatt til onsdag.
 • Oppdatert: Tvister om sluk i våtrom

  Jusskommentaren:

  Problem med for lite fall til sluk eller motfall har vært årsak til mange boligtvister, og blitt en gjenganger i tvistesaker mellom boligselgere og -kjøpere. Det skyldes ikke minst endringer i de tekniske forskriftene.
 • Fører rørleggerarven videre

  – Det var sånn jeg kom til å tenke på det. Både oldefar og farfar var rørleggermestre og far rørlegger. Hvorfor skulle jeg ikke følge dem? Vilde Ryen Henden er fornøyd med utdanningsvalget. I dag er hun lærling i Caverion.
 • En rørleggermester er gått bort

  Nekrolog:

  31. juli 2019 sovnet Lyder Soltvedt stille inn i sitt 94. år. Rørleggermesteren og ingeniøren har bidratt til at rørleggeryrket i dag står sterkt og klarer seg godt i konkurransen med håndverkere fra hele verden.
 • – Gigantiske offentlige kontrakter stenger norske bedrifter ute

  Det offentlige bruker over 500 milliarder kroner hvert år på innkjøp, men mer av kaka bør komme norsk byggebransje til gode, mener Rørentreprenørene Norge.
 • Rørleggere preger Norges hyggeligste-listen

  De nominerte i kampanjen Norges hyggeligste håndverker 2019 har foreløpig fått mer enn 102 000 stemmer. Vi finner hele fire rørleggere på topp 10-listen. Høyest plassert er Camilla Cox Barfot fra Kråkerøy Rør i Fredrikstad.
 • Byggenæringen er sentral for Norge som sirkulært samfunn

  I dag følger ressursbruk og økonomisk produksjon samme vekstkurve i Norge. Det er mye å ta tak i dersom den økonomiske produksjonen skal ha fortsatt vekst, samtidig som ressursbruken skal gå ned, sier administrerende direktør Jon Sandnes i BNL.
 • Tvister om sluk i våtrom

  Jusskommentaren:

  Problem med for lite fall til sluk eller motfall har vært årsak til mange boligtvister, og er blitt en gjenganger i tvistesaker mellom boligselgere/-kjøpere. Det skyldes ikke minst endringer i de tekniske forskriftene.
 • God sommer!

  I juli er hovedkontoret til Rørleggerne Norge i feriemodus, og det er ikke sikkert din henvendelse kan besvares umiddelbart av rett person. Men vi gjør så godt vi kan, og i august er vi tilbake fulle av innsatsvilje og serviceinnstilling.
 • Kan styret nekte flytting av kjøkken?

  Jusskommentaren:

  I et borettslag kan man ikke disponere egen leilighet helt som man vil, men styret skal ha gode grunner for å kunne nekte å endre planløsningen.
 • Tre nye medlemmer

  Vi ønsker Follo Rørleggerservice, Asker Rørleggerbedrift og 24/7 Rørleggervakten hjertelig velkommen som medlemmer i Rørentreprenørene Norge. Alle tre dekker det meste av oppdrag.
 • Gunstige forsikringer gjennom Matrix Insurance

  Som medlem av Rørentreprenørene Norge har du mulighet til å tegne forsikringsavtaler til gunstige priser. Matrix tilbyr også garantistillelser fra sine samarbeidsparter.
 • Annie går videre

  Evigunge Annie på hovedkontoret blir utrolig nok pensjonist 1. juli. Familien kan glede seg over mer tid med det fantastiske humøret hennes, mens kollegaer og medlemsbedrifter vil savne henne dypt.
 • Unngå tvil om avtalt pris!

  Jusskommentaren:

  En prisangivelse på et oppdrag for en mulig kunde kan lett bli gjenstand for uenighet dersom rørleggerfirmaet ikke er tydelig og klar i ordbruken, og tar nødvendige forbehold.
 • Oppdatere våtromskunnskapene?

  Byggebransjens våtromsnorm er et levende verktøy som gir dokumenterte løsninger for å bygge gode våtrom. Men kunnskapene må oppdateres – minst hvert femte år.
 • Rørbransjen støtter elbil-satsing

  Regjeringen har bevilget en ekstra milliard som øremerkes støtte i overgangen til nullutslipps næringstransport. Rørbransjen står klar til å bytte til grønne varebiler.
Viser fra 41 til 60 av totalt 499 artikler

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler