PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

 • Sirkulær disponering av vannressursene

  Nytt fremtidsrettet studie – søknadsfrist 15. april!

  Bransjesamarbeid, fra planlegging til utførelse, av sirkulær vannhåndtering er essensen i det nye fagskolestudiet som er utarbeidet av tre bransjer.
 • RørNorges smittevernsinnspill til regjeringen

  Smittevernregimet kan bli lettet etter påske. – Det aller største bidraget myndighetene kan komme med, er å få igang servicemarkedet.
 • Hva kan min bedrift gjøre i møte med lokale karanteneregler og reiserestriksjoner?

  Regjeringen har stengt skoler og barnehager, og iverksatt de mest inngripende tiltakene overfor borgere og bedrifter i fredstid. Samtidig har flere kommuner innført lokale karanteneregler og reiserestriksjoner som forverrer situasjonen for mange bedrifter.
 • Behov for kundeinfo?

  RørNorges digitale folder kan gjøre det tryggere for kunder å få rørleggeren på besøk - og tryggere for rørleggeren å besøke kunder. Send den før oppdraget, så er alle klar over gode, koronaforebyggende tiltak.
 • Rørbransjen er hardt rammet

  30 prosent av medlemmene i Rørentreprenørene Norge mener det er en reell risiko for å gå konkurs som følge av koronaviruset. Det er på linje med snittet i NHO, men høyere enn i byggebransjen generelt.
 • Betaler ikke kunden for seg?

  RørNorge har inngått avtale med inkassobyrået Finexa, som skreddersyr inkassoløsninger for rørbransjen. Det kommer godt med nå, da mange bedrifter opplever at kundene ikke betaler fakturaene sine når de skal.
 • Viktig seier for medlemsbedriftene

  Regjeringen bekreftet onsdag at den tredje krisepakken skal inneholde en kompensasjonsordning for bedrifter som sliter som følge av koronakrisen. Krisepakken blir presentert fredag.
 • – Får mange henvendelser

  Da det ble tomt for Antibac overalt, tok medlemsbedriften Rørleggeren AS i Skien saken i egne hender, og utviklet en portabel vask for bekjempelse av koronasmitte!
 • Kampanjepriser på nettkurs

  Mange bedrifter opplever mindre aktivitet på grunn av koronaviruset. Vi anbefaler å bruke den ledige tiden til å oppdatere og øke egen kompetanse.
 • Krise om vannet blir borte

  Rent vann og avløp som fungerer, er avgjørende for å redusere smittespredning. Rørentreprenørene Norge oppfordrer Miljødirektoratet til å inkludere rørfaget i definisjonen av samfunnskritisk.
 • Bli med i fellesskapet

  Sjelden har det vært tydeligere hvilken fordel det er å være medlem av et fellesskap. Rørentreprenørene Norges jobb er å hjelpe rørleggerbedrifter. Det kan være enten gjennom enn krise som vi er nå, eller for rørbransjens rammevilkår. Medlemsbedriftene har gjennom oss en stemme som høres av myndi...
 • Unikt fellesskap i rørbransjen

  Daglig leder Line Marita Amundsen Volle i Søstrene Amundsen Rørleggerbedrift AS roser fellesskapet i rørbransjen, og er glad for å være en del av Rørentreprenørene Norge i koronaperioden.
 • – Fortsett rekrutteringsinnsatsen!

  Et dypdykk i søkertallene for videregående opplæring i skoleåret 2020/2021 viser at vi ikke er i mål, men at byggfag og yrkesfag generelt er på rett vei.
 • Trygghet for kunde og håndverker

  Mange oppdrag i privathjem kan utføres hvis det gjennomføres gode sikkerhetstiltak. Det skal være trygt for både kunde og håndverker. Bransjeorganisasjonene har slått seg sammen om en tiltaksliste som gjør dette mulig.
 • Sterke søkertall til rørfaget

  Det var i år 131 flere ungdommer enn i fjor som valgte bygg- og anleggsteknikk når de søkte videregående opplæring. Søkningen til KEM øker også.
 • – Følg smittevernreglene

  Flere av de store rørentreprenørene i prosjektmarkedet er glad for reglene BNL har sendt ut om å hindre og forebygge smitte på store byggeplasser.
 • Hjelp hverandre!

  – Vi skal gjøre det vi kan for å redusere antall permitterte og hjelpe medlemsbedriftene så godt vi kan. Det blir noen tøffe måneder fremover, sier adm. direktør Marianne W. Røiseland i Rørentreprenørene Norge.
 • – Må regne med forsinkelser

  Rørentreprenørene Norge har i dag sendt ut informasjon til alle våre bedrifter om kontraktsmessige virkninger av koronaviruset.
 • Vannskadeengasjementet fortsetter

  Over 50 fagfolk i Trondheim deltok på Norsk Vannskadedag 2020 for å finne løsninger på hvordan man kan stoppe den økende mengden vannskader.
 • Fastpris og regningsarbeid - noen begreper

  Jusskommentaren

  I Entreprisestandardene åpnes det for to prinsipper for vederlagsberegning: Fastpris og regningsarbeid.
Viser fra 81 til 100 av totalt 499 artikler

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler