PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

Illustrasjonsbilde: Finexa
Illustrasjonsbilde: Finexa

Betaler ikke kunden for seg?

RørNorge har inngått avtale med inkassobyrået Finexa, som skreddersyr inkassoløsninger for rørbransjen. Det kommer godt med nå, da mange bedrifter opplever at kundene ikke betaler fakturaene sine når de skal.

Medlemsfordelen vil gjøre livet enklere for mange medlemsbedrifter, da kundene i vesentlig større grad vil betale fakturaen sin på forfall. I tillegg får du bedre oversikt over reklamasjonssaker, reduserer kostnader og mer tid til kjerneoppgavene du tjener penger på.

Dette er god hjelp i en periode da det er ekstra viktig å få pengene raskt inn.

Våre medlemmer får en skreddersydd bransjeløsning for stabil og god oppfølging av bedriftenes fakturaer, helt uavhengig av ferie, sykdom hos ansatte, eller hektiske perioder i bedriften.

Gjennom RørNorge-Portalen har man til enhver tid full kontroll på hva som purres, og løsningen ligger integrert i alle bransjesystemer som Cordel, Tripletex, Job-Office, VISMA Contracting, 24SevenOffice og Handyman.

Nettmøte med hver kunde

Normalt tar Finexa et møte hos hvert enkelt medlem for å vise hvordan man enkelt kan få pengene raskere inn og hvordan løsningen fungerer. I forbindelse med koronaviruset gjennomføres i dag kundemøtene fortløpende via nett.

Gode systemer for oppfølging av fakturaer og god arbeidskapital er av stor betydning. RørNorge anbefaler alle som sender kredittfakturaer til bedrifter og/eller private å ta en gjennomgang med Finexa en av de nærmeste dagene. Et nettmøte er uforpliktende, og tar omtrent 15 minutter.

Som RørNorge-medlem får du meget gode og rabatterte priser på tjenestene. I forbindelse med koronakrisen får alle medlemmer en gratis inkassoavtale. Dette tilbudet gjelder ut april.

Finexa leverer bransjeløsning for:

  • Fakturaoppfølging
  • Fakturakopier
  • Purreløsninger 
  • SMS-varsling
  • Fakturadistribusjon (om ønskelig)
  • Reklamasjonshåndtering 
  • Inkasso

Send mail til rornorge@finexa.no og skriv "Ja", så tar de kontakt for å avtale et tidspunkt som passer.

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler