PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

fellesskap rørbransjen illustrasjonsbilde: ilja hendel

Bli med i fellesskapet

Sjelden har det vært tydeligere hvilken fordel det er å være medlem av et fellesskap. Rørentreprenørene Norges jobb er å hjelpe rørleggerbedrifter. Det kan være enten gjennom enn krise som vi er nå, eller for rørbransjens rammevilkår. Medlemsbedriftene har gjennom oss en stemme som høres av myndighetene.

Vi er i gang med å ringe alle medlemsbedriftene våre. Både for å bistå med veiledning og råd, og for å fange opp problemer vi kan ta videre i NHO-fellesskapet og med myndighetene. Meldingen fra medlemmene vi har snakket med er utvetydig: RørNorges medlemsbedrifter er glade for å være en del av et fellesskap i vanskelige og usikre koronatider.

Vi har 15 lokalavdelinger, som alle står klare til å hjelpe og gi råd og veiledning. Kontaktinformasjonen til avdelingslederne finner du her.

BNLs advokater gir råd og veiledning knyttet til arbeidsgiverspørsmål, som permittering, oppsigelse og annet. BNLs advokater finner du her.

RørNorge har egen advokat som bistår med hjelp til øvrige juridiske spørsmål. Han treffer dere på trond@rornorge.no eller firmapost@rornorge.no.

Vi har forhandlet frem en god avtale med HELP Forsikring som gir god juridisk trygghet for de som bruker den. Se medlemsfordelene her.

Ønsker du å melde deg inn i Rørentreprenørene Norge kan du følge denne linken. Du kan også ringe Anne Lise Ihle (481 82 726) eller Eli Heyerdahl Eide (992 44 779).

I innmeldingsåret får nye medlemmer 50% rabatt.

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler