PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

Paul Chaffey (Foto: Torbjørn Tandberg)
Paul Chaffey er trolig den politikeren i Norge som kan mest om digitalisering. (Foto: Torbjørn Tandberg)

Digitalisering i Bergen

Programmet for generalforsamlingen i mai er klart. Blant høydepunktene finner vi blant annet digitaliseringsekspert Paul Chaffey og Grand Prix-stjerne Ingrid Berg Mehus.

Paul Chaffey (H) er statssekretæren bak Norges første digitaliseringsminister gjennom tidene, Nikolai Astrup. Chaffey er kjent fra jobben som administrerende direktør i Abelia, for mange år på Stortinget som representant for SV og som statssekretær for ulike departement under hele Solbergs regjeringstid. Chaffey er trolig den politikeren i Norge som kan mest om digitalisering, noe han skal snakke om på lørdagen.

Ingrid Berg Mehus begynte å spille fiolin da hun var syv år gammel. Instrumentet og den vakre stemmen hennes trollbandt publikum og tv-seere under den norske finalen i Melodi Grand Prix. I Bergen vil hun underholde oss på festmiddagen i Akvariet lørdag kveld.

Kvelden før skal vi nyte deilig grillbuffet og drikke på ærverdige Solholmen i Bergens skjærgård. Der vil det legendariske bergensbandet Salty Dog spille til dans i vertshuset.

Her kan du se hele programmet.

Og her kan du melde deg på.

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler