PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

Jan Terje Kristiansen i Drammen Rørservice er en i rekken av spennende foredragsholdere på SMB-dagen. (Foto: Stein Arild Iglebæk)
Jan Terje Kristiansen i Drammen Rørservice er en i rekken av spennende foredragsholdere på SMB-dagen.

Digitalisering på SMB-dagen 17. mars

Programmet for konferansen i Vika kino i Oslo er blitt dønn solid. Noen stikkord er digitalisering, ferske jussråd og erfaringer med elbil.

Jan Terje Kristiansen fra Drammen Rørservice skal holde innlegget "Slik ble vi en digital rørleggerbedrift". Smart bruk av datasystemer gir ikke bare høyere effektivitet og kostnadsbesparelser internt. Vel så viktig er muligheten for mersalg. Det vil Kristiansen ta for seg. Han vil også gi noen tips til hvordan du skal komme videre i digitaliseringsprosessen.

Espen Aulie fra A-Aulie følger opp med "BIM endret vår måte å drive rørleggerbedrift på". Han vil dele erfaringer med denne arbeidsmetodikken.

Praktisk og matnyttig

– Det er fort gjort å bli akterutseilt som leder, enten fordi man avventer å gjøre noe med for eksempel digitalisering, eller fordi man skyver bort det man tenker det er vanskelig å sette seg inn i. Vi håper at erfaringsdeling på SMB-dagen vil gi inspirasjon og tro på at man kan gjøre lønnsomme grep i egen bedrift, sier en engasjert Eli Heyerdahl Eide i Rørentreprenørene Norge.  

– Vår bestilling til foredragsholderne er å gi deltakerne på SMB-dagen konkret informasjon om ting tilhørerne kan få nytte av i sin hverdag – så konkret at man får lyst til å løpe hjem og sette i gang med det selv, legger hun til.
Hvordan fungerer egentlig elbil som varebil for en bedrift? Line Amundsen forteller om sine erfaringer i Søstrene Amundsen Rørleggerbedrift.

Oppdatering om juss

Ved nyttår kom det nye varslingsregler. Advokat Annicken Iversen fra Lovende forklarer hva som egentlig forlanges av en bedrift. Hun tar også for seg bedriftsleders ansvar for oppfølging av sykefravær.

Trygve Fredrik Myhren fra AKAN, som også holdt sitt svært populære foredrag på Thorbjørnrud-seminaret nylig, stiller med tittelen "Hvordan går du egentlig fram hvis du tror at en kollega drikker for mye, spiller for mye, eller når noe rett og slett ikke stemmer?"

I løpet av dagen vil det også bli en oppdatering om GDPR, sentral godkjenning og medlemsfordelene i Rørentreprenørene Norge. Hvor mye penger kan du spare som medlem ved å utnytte alle fordelene?

Her finner du program for SMB-dagen 17. mars klokken 10.00–15.00 på Vika kino i Oslo.

Her kan du melde deg på.

Grundig forberedt

Vår ambisjon er at SMB-dagen skal være en inspirerende arena for ledere i rørleggerbedrifter fra hele Norge. Medlemmene i SMB-utvalget vårt har gitt innspill til temaer de selv er opptatt av, så vi håper innholdet i programmet vårt trekker til seg både medlemmer og de som tenker at de burde vært medlem, sier Heyerdahl Eide.

Følgende medlemsbedrifter er representert i SMB Utvalget:
Bergersen VVS v/Andreas Bergersen
Brekke Sanitær v/Arild Brekke
Drammen Rørservice v/Jan Terje Kristiansen
Holtefjell VVS v/Øivind Syvertsen
Romerike Bad v/Espen Stene
Porsgrunn Rørleggerbedrift v/Carsten Skottner Engh
Sandvika Rørleggerbedrift v/Christopher Skogstad Messiha

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler