PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

Medlemsmøte Rørentreprenørene Norge - Vestfold.
Medlemsmøte Rørentreprenørene Norge - Vestfold.

Engasjerte i Vestfold

Rørentreprenørene Norges turné fortsatte med medlemsmøte med godt oppmøte i Vestfold onsdag 21. oktober.

– Det var en engasjert og deltakende gjeng som møtte opp. Vi vil takke Elin og gutta som stilte opp for et bra møte, sier fagsjef for Energi og Miljø i Rørentreprenørene Norge, Eli Heyerdahl Eide, som sammen med administrerende direktør Tor Backe holdt møtet på Quality hotel Tønsberg.

– Det var stort engasjement og det så ut som det vi presenterte skapte debatt. Folk var interessert i de temaene vi tok opp. Det var god utveksling av synspunkter, og det er moro, sier Backe.

NHO ønsker tettere samarbeid med rørbransjen

Etter at NHOs rådgiver Vivil Hunding Strømme åpnet ballet med et innlegg om hva NHO driver med og hvorfor NHO ønsker et tettere samarbeid med Rørentreprenørene Norge, var det FL-VA/VVS 2016 og den kommende TEK15 som sto på agendaen.

Strømme er leder av Y-nemnda og knytter båndene mellom bedrift, opplæring, y-nemnd, næringsforeninger, opplæringskontor og mye mer.

– Hun uttrykte ønske om at NHO skulle gjøre mer for rørbransjen, og på vegne av bransjen i Vestfold er det Rørentreprenørene Norges avdelingsleder i Vestfold, Elin Moer Brænne, som gjør denne jobben, sier Heyerdahl Eide.

Spent på nye salgs- og leveringsbetingelser

– Medlemmene var veldig spent på hva regjeringen og myndighetene legger frem av innhold i TEK15, og støttet oppunder mange av de synspunktene som Rørentreprenørene Norge har gitt uttrykk for overfor myndighetene, sier Backe.

Når det gjelder FL-VA/VVS 2016, var den generelle holdningen at det er på tide å få dette på plass nå.

– NRFs styre har utsatt avgjørelsen, men bør snarest få sluttføre forhandlingene rundt salgs- og leveringsbetingelsene, slik at vi er på lufta med disse fra 1. januar 2016, sier Backe.

Han legger til at NRF skal i møte om dette i desember, så Rørentreprenørene Norge håper dette løses da.

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler