PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

Skjermdump av nettsidene til Boligmappa.
Boligeiere logger seg inn på egen boligmappe via Altinn, mens håndverkeren kjøper tilgang til tjenesten gjennom abonnementsordning i Boligmappa.

Får flere aksjer i Boligmappa

Boligmappa henter inn mer kapital for å vokse videre. Rørentreprenørene Norge sikrer sine interesser ved å gjøre om lån til aksjer.

Boligmappa er en digital plattform for boliginformasjon. I mappa samles informasjon fra offentlige registre, private aktører, og ikke minst informasjon om utført arbeid av håndverkere, i et felles system. Gjennom Boligmappa har boligen sitt servicehefte på lignende måte som en bil har sin.

Ambita, som er eid av Næringsdepartementet, er hovedeier med mer enn 90 prosent av aksjene. I tillegg har Nelfo, Elektroforeningen og Rørentreprenørene Norge hver hatt en eierpost på 2,99 prosent. Styret i Rørentreprenørene har besluttet å gjøre om et lån til Boligmappa på om lag 150 000 kroner til aksjer, men takket nei til ytterligere innskudd.

Strategisk viktig

– Ny omsetningslov ved salg av bolig vil trolig forsterke boligeiers behov for å holde orden på dokumentasjon knyttet til boligen. Boligmappa oppleves å bidra til økt seriøsitet hos håndverkere som bruker den. Derfor er det riktig at Rørentreprenørene Norge bevarer sin innflytelse i selskapet, sier administrerende direktør Marianne W. Røiseland.

Hun legger til at eierposten er strategisk viktig så lenge den løfter den seriøse delen av markedet. Vi har også større innflytelse i Boligmappa enn aksjeposten tilsier. Minoritetsaksjonærene er gjennom aksjonæravtalen sikret minst en styreplass, men Ambita har uttrykt ønske om at representanter fra Nelfo, Elektro og Rør fortsetter i styret.

Aksjene har så langt hatt god verdiutvikling. Etter konverteringen av lån til aksjer har Rørentreprenørene Norge til sammen skutt inn i underkant av 700 000 kroner i Boligmappa. Disse aksjene er ifølge en verdivurdering av Danske Bank i mai 2019 verdt nesten 1,2 millioner kroner.

Her finner du nettsidene til Boligmappa.
 

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler