PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

FGs Sprinkler-konferanse 2015

Gå ikke glipp av årets store møteplass for sprinklerbransjen og andre interesserte fra ulike fagfelt, organisasjoner og virksomheter. Forsikringsselskapenes Godkjenningsnevnd (FG) stiller i år med større og bedre lokaler, bedre lyd og plass til alle fra 18. til 19. mars.

Også i år vil det bli god plass til å treffe kollegaer og bygge relasjoner med gode pauser i et utstillingsområde hvor det serveres forfriskninger. Konferansemiddagen den 18. samler de aller fleste og har blitt en hyggelig tradisjon for mange.

«Vi vil gjøre vårt ytterste for at årets arrangement skal bli det beste så langt. Det kommer profilerte foredragsholdere og deltagere fra inn og utland og det legges opp til at alle skal ha et godt utbytte av å bruke 2 dager i fellesskapet. Imidlertid kan det bli enda bedre med innspill fra dere som kjenner bransjen fra hverdagen. Vi fikk mange gode tilbakemeldinger fra fjoråret som vi tar med oss men send gjerne inn forslag og eventuelle bidrag til innhold, gjennomføring eller sosiale innslag.

Også i år vil det bli anledning til å sende inn spørsmål på forhånd, stille direkte spørsmål på konferansen eller sende en SMS med spørsmål til et panel. Med erfaring fra sist år ber vi om at spørsmålene er så direkte, konkrete og korte som mulig.»

Programmet er ikke endelig satt enda og innhold, rekkefølge etc. kan bli endret og utvidet da FG fortsatt snakker med foredragsholdere. Du kan se det foreløpige programmet her.

Ole Larmerud og Tor Backe (NRL) hadde møte med fagsjef Håvard Grønstad (FG) 7. januar, etter reaksjoner fra NRLs medlemsbedrifter på sertifiseringsordningen av 2011 for utførelse av sprinkleranlegg.

I dette møtenotatet kan du lese mer om hva de kom frem til.

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler