PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

Flagget til topps i Loen

Rørentreprenørene Norge - Møre og Romsdal avholder sitt årlige arrangement på hotell Alexandra i Loen i helgen. Her finner årsmøte, uttak til NM i rørleggerfaget og en innholdsrik VVS-messe sted.

Totalt er 127 deltakere tilstede til årets store og sosiale møte i Loen. Av disse er 52 utstillere, som holder til på hotellets messeområde.

Det er også første gang Rørentreprenørene Norges flagg heises i Loen - og i det hele tatt, etter at vi lanserte nytt navn og ny logo for fem dager siden.

Arrangementet er et samarbeid mellom Rørentreprenørene Norge - Møre og Romsdal og VVS-foreningen gruppe Nordvestlandet. Det er kombinasjonen av faglig påfyll, oppdatering av tekniske nyheter og sosialt samvær med kolleger og familie, som er suksessoppskriften for arrangementet.

Arrangementet er spesielt blant annet fordi det setter familien i sentrum. Solide ledsagertilbud og ikke minst populære tilbud til barna er prioritert.

På denne måten får barn og unge et unikt innblikk i bransjen, og det er særlig hyggelig å kunne registrere at flere av de som tidligere har deltatt som barn, nå deltar som medlemmer i foreningene og ansatte i bransjen.

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler