PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

torkild marianne
Rørentreprenørene Norges styreleder Torkild Korsnes og administrerende direktør Marianne Wætnes Røiseland som programledere under generalforsamlingen.

Generalforsamlingen i boks!

Historiens første digitale generalforsamling er nå gjennomført. Hvis du ikke fikk den med deg, eller vil se den igjen, kan du se den her!

– Med en så gammel forening som vår, er det ikke første gang generalforsamlingen holdes under en pandemi. Det ble også gjort for 102 år siden, i 1918, sier styreleder Torkild Korsnes i Rørentreprenørene Norge (RørNorge).

Sammen med RørNorges administrerende direktør Marianne W. Røiseland ledet han rundt 95 seere gjennom den halvannentime-lange seansen.

Tekonologien har definitivt gjort mye enklere de siste hundre årene. Vi er heldige som har hatt mulighet til å gjennomføre en generalforsamling som alle kan delta på, uansett hvor de er.

Hvordan blir fremtiden?

Generalforsamlingens første del var av faglig kaliber, der statssekretær Vegard Einan og NHOs sjeføkonom Øystein Dørum holdt innlegg om regjeringens bekjempelse av arbeidslivskriminalitet og de økonomiske utsiktene etter korona.

– Einan snakker om et ryddig, seriøst arbeidsliv – en sånn type arbeidsliv som vi har lyst til å jobbe i selv, og ikke minst sende våre ungdommer til, sier Marianne.

Dørums noe dystre fremtidsutsikter tonet han selv ned med at det er samfunnsøkonomens oppgave å tenke verstefall.

Den påfølgende formelle delen som nå ble løst med en spørreundersøkelse medlemmene fikk tilsendt på forhånd. Rekordmange har stemt i år – 191 stykker!

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler