PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

NM uttak Hedmark Oppland
Fra venstre: Ordfører i Hamar,- Einar Busterud, vinneren av konkurransen Syver Flagstad. Kristoffer Ulsakerhaugen og Mathias Sundheim Steinaa kom på delt andre plass.

Gratulerer til Syver Flagstad!

Forberedelsene til høstens yrkes-NM er i gang. Helgen 20.-22. april ble det avholdt lokalt uttak i Hedmark / Oppland. De tre dyktige kandidatene Mathias Sundheim Steinaa (Arve Hagen AS), Syver Flagstad (Asbjørn Nordsveen AS) og Kristoffer Ulsakerhaugen (Ramsøy AS) bidro alle til at dette ble en spennende konkurranse.

Spenningen var stor blant lærlingene om hvem som leverte det beste resultatet, men til slutt var det Syver Flagstad som stakk av med seieren. Vi gratulerer dem alle tre med fantastisk innsats!

Uttaket ble arrangert under Boligmessen i Vikingskipet på Hamar. Med messens totalt 7952 besøkende, var det mange som fikk se lærlingene i aksjon. Opplæringskontoret sørget også for informasjon til ungdom som er nysgjerrige på rørleggerfaget.

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler