PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

jon karlsen digitalt veikart
Digitalt veikart 2.0 og prosjektleder for veikartet Jon Karlsen.

Ja – vi må digitalisere!

Målet med BNLs digitale veikart 2.0 er å vekke bedriftsledere til å forenkle og digitalisere. Velkommen til innsyn i kartet på Teams-møte 4. november klokka 13.00!

– Digitalisering er bare et verktøy for å bli mer effektiv og bedre, men det er viktig at lederne tar eierskap og initiativ og går foran, sier prosjektleder for veikartet og tidligere Glava-sjef Jon Karlsen.

I møtet vil det bli orientert om innholdet i veikartet og legges opp til aktiv diskusjon om hvordan digitaliseringen best kan gjennomføres fra et bedriftslederperspektiv. Her er eksempler på problemstillinger du kan tenke gjennom på forhånd:

  1. Hvordan skal prosessen fremover være?
  2. Hva bør rørbransjen gjøre?
  3. Hva er de viktigste trinnene for rørbransjen? 

– Vi har en konkret forretningsmessig tilnærming til digitaliseringen. Kost-nytteeffekten er basis for digitaliseringen – dette gjøres for at man skal bli bedre, sier Karlsen.

Last ned BNLs digitale veikart 2.0

Lær deg endring

Det er SMB-utvalget i Rørentreprenørene som inviterer til Teams-møtet. 

– De digitale verktøyene blir mer sofistikerte, lett tilgjengelige og ikke minst inngår de ofte i kravspesifikasjonene til både totalentreprenører og byggherrer og det er ikke lenger et spørsmål «om» en rørlegger skal hoppe på digitaliseringstoget, men når. Det er som med banktjenester og andre tjenester, de endres hele tiden. Brevgiro og sjekkhefter er byttet ut mange ganger, slik blir det også med verktøyene for våre medlemmer, sier administrerende direktør Marianne W. Røiseland i Rørentreprenørene Norge, og legger til:

– Det viktigste er å lære seg å takle endringer, og det kan veikartet hjelpe til med.

Meld deg på til møtet her

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler